Universe: Pixeline flytter ind

1. juli 2013 Kultur

Oplevelsesparken Universe og Egmont Kids Media, som står bag Pixeline, har indgået en aftale som bl.a. betyder, at Pixeline fra april 2014 får sit eget område i oplevelsesparken Universe på Als.

Læring gennem oplevelser og leg er et krydsfelt som Universe og Egmont Kids Media har til fælles. Derfor bliver Pixeline-universet,  som Egmont Kids Media ejer rettighederne til, en integreret del af oplevelsesparken.

Planen er, at etablere et i alt 2.500 m² stort aktivitetsområde med Pixeline som omdrejningspunkt i den eksisterende  oplevelsespark, hvor børn og voksne kan lege sig til viden om naturvidenskaben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første synlige resultat af det nye samarbejde omfatter 24 interaktive spilmuligheder samt en bypark med tematiseret legeplads.  Denne første del forventes at stå klar i starten af april 2014. Herefter bliver området gradvist udviklet og forventes fuldt  udbygget i 2017.

– Universe er indbegrebet af læring, nysgerrighed og videbegærlighed. Som gæst i Parken skal man aktivt involvere sig for at få  ting til at ske, og underholdningsværdien er høj. Jeg kan ikke forestille mig et mere perfekt match med Pixeline, og glæder mig  meget til at se projektet tage form, siger Michael Benzon, International Licensing Manager i Egmont Kids Media.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi er i Universe stolte over og rigtig glade for, at Pixeline flytter ind hos os. Med Pixeline, som beboer i Universe, får vi mulighed  for at begejstre endnu flere børn for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri – og det er lige det, der er vores formål. Overfor de mindste gæster bliver Pixeline-universet noget helt specielt. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med  Egmont Kids Media, siger Pia Bech Mathiesen, adm. direktør i Oplevelsesparken Universe.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...