Universe: Sky Trail er blevet en etage højere

20. januar 2022 Erhverv
Pressefoto
Pressefoto

Gæster, der besøger Universe Science Park efter den 9. april, kan opleve, at den ellers i forvejen høje klatrebane Sky Trail er blevet en hel etage højere. En af parkens store investeringer til sæson 2022 er at udvide kapaciteten og hele oplevelsen omkring den populære klatrebane Sky Trail, så endnu flere gæster kan udfordre dem selv på samme tid. En af udfordringerne er en anderledes svævebane.

”Svævebanen på tredje etage er ret speciel. Den er buet, så man starter med at sætte af ud i ingen ting og svæver til venstre, ens udsyn bliver fordrejet og hele svæve oplevelsen bliver forstærket. Hvis man ikke er til højder og de mange nye udfordringer, kommer der endnu flere siddepladser og aktiviteter i det fornyede område” siger projektleder Troels Nim Andersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sky Trailen med en højde på 15 meter og to svævebaner, kan rumme hele 60 gæster på en gang og giver dem 37 forskellige udfordringer fordelt på de tre etager. Udfordringerne bliver sværere og sværere jo højere gæsterne kommer op i højden

”Samtidig med en etage mere på den eksisterende Sky Trail, sætter vi også mere fokus på den naturvidenskabelige læring ved at bevæge sig i højden. Det gør vi ved at tage fire elementer fra oplevelsen ned på jorden, så gæsten selv kan mærke forskel på hvordan det er at prøve dem på jorden og oppe i luften. Undervejs giver vi dem hint til hvad der sker med deres krop oppe i højden og hvorfor det sker”, siger Troels Nim Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I sæson 2021 var det ca. hver tredje gæst, der prøvede kræfter med klatrebanen og det gør den til en af de mest besøgte attraktioner i parken og derved en god grund til at udvide oplevelsen og kapaciteten.

”Vi er i Universe utrolig glade for at Bitten og Mads Clausen Fonden har støttet denne investering, så endnu en etage på vores nuværende Sky Trail kunne lade sig gøre. Og vi siger tak på vegne af hele Universe og alle vores gæster, siger direktør Torben Kylling Petersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Sønderborg

Gratis adgang til jubilæumskoncerten Nordic Masterclass for Conductors

30. maj 2023 Kultur

Torsdag den 15. juni kl. 19.30 er der fri entré til 10-års jubilæumskoncert i Alsion med Sønderjyllands Symfoniorkester i forbindelse med afslutningen af dette års Nordic Masterclass for Conductors, som finder sted fra den 10. – 15. juni. Det er i år 10. gang, at Nordic Masterclass for Conductors holdes i Sønderborg, siden den danske […]

Læs mere...