Universe udskyder sæsonåbningen

12. marts 2020 COVID-19

Universe Science Park følger udviklingen af COVID-19 tæt og vores vigtigste prioritet er medarbejdernes og gæsternes sikkerhed. Derfor følger vi myndighedernes anbefalinger.

Vi udskyder åbningen til 2. maj.

Vi er berørte af situationen og meget kede af at måtte skuffe alle jer der havde glædet jer til sæsonåbningen i Universe. Hvis du har købt en online dateret dagsbillet til Universe fra 4 april til og med fredag 1. maj 2020, vil du automatisk få refunderet din billet. Alle andre billettyper kan ikke refunderes på nuværende tidspunkt. Vores generelle betingelser for dagsbilletter og sæsonkort gælder således fortsat, skriver Universe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skoledage og arrangementer booket i perioden fra 4. april til og med fredag 1. maj 2020 er aflyst. I vil blive kontaktet af Universe, for at få hjælp med at flytte til en anden dato eller få refunderet et eventuelt forudbetalt beløb. For skoledage eller arrangementer efter 2. maj, vil generelle betingelser fortsat være gældende.

Du er altid velkommen til at kontakte Universe på 88 81 95 00 eller ved at sende en mail til info@universe.dk, hvis du har spørgsmål.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen – hold afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...