Universe udskyder sæsonåbningen

12. marts 2020 Nordborg Skrevet af: Ole Kæhler

Universe Science Park følger udviklingen af COVID-19 tæt og vores vigtigste prioritet er medarbejdernes og gæsternes sikkerhed. Derfor følger vi myndighedernes anbefalinger.

Vi udskyder åbningen til 2. maj.

Vi er berørte af situationen og meget kede af at måtte skuffe alle jer der havde glædet jer til sæsonåbningen i Universe. Hvis du har købt en online dateret dagsbillet til Universe fra 4 april til og med fredag 1. maj 2020, vil du automatisk få refunderet din billet. Alle andre billettyper kan ikke refunderes på nuværende tidspunkt. Vores generelle betingelser for dagsbilletter og sæsonkort gælder således fortsat, skriver Universe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skoledage og arrangementer booket i perioden fra 4. april til og med fredag 1. maj 2020 er aflyst. I vil blive kontaktet af Universe, for at få hjælp med at flytte til en anden dato eller få refunderet et eventuelt forudbetalt beløb. For skoledage eller arrangementer efter 2. maj, vil generelle betingelser fortsat være gældende.

Du er altid velkommen til at kontakte Universe på 88 81 95 00 eller ved at sende en mail til [email protected], hvis du har spørgsmål.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen – hold afstand!

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...