Universe udskyder sæsonåbningen

12. marts 2020 Nordborg

Universe Science Park følger udviklingen af COVID-19 tæt og vores vigtigste prioritet er medarbejdernes og gæsternes sikkerhed. Derfor følger vi myndighedernes anbefalinger.

Vi udskyder åbningen til 2. maj.

Vi er berørte af situationen og meget kede af at måtte skuffe alle jer der havde glædet jer til sæsonåbningen i Universe. Hvis du har købt en online dateret dagsbillet til Universe fra 4 april til og med fredag 1. maj 2020, vil du automatisk få refunderet din billet. Alle andre billettyper kan ikke refunderes på nuværende tidspunkt. Vores generelle betingelser for dagsbilletter og sæsonkort gælder således fortsat, skriver Universe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skoledage og arrangementer booket i perioden fra 4. april til og med fredag 1. maj 2020 er aflyst. I vil blive kontaktet af Universe, for at få hjælp med at flytte til en anden dato eller få refunderet et eventuelt forudbetalt beløb. For skoledage eller arrangementer efter 2. maj, vil generelle betingelser fortsat være gældende.

Du er altid velkommen til at kontakte Universe på 88 81 95 00 eller ved at sende en mail til info@universe.dk, hvis du har spørgsmål.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen – hold afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Samfund, Sønderborg

Tre ‘sommer-lukkeperioder’ i spil på Søndre Havnegade

22. marts 2023 Samfund

Forvaltningen beder – som en del af en høring – Ældrerådet tage stilling til tre forslag til fremtidige lukkeperioder på Søndre Havnegade: Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige turisme i juni måned tilgodeses. Borgernes kørsel til og fra arbejde og bolig vil blive berørt i højere […]

Læs mere...