Universitetet skruer igen op for FNs Verdensmål

Green Corner. Arkivfoto: Ole Kæhler
Green Corner. Arkivfoto: Ole Kæhler
12. april 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

FNs Verdensmål kommer igen i år ekstra meget i fokus, når UGE17 endnu en gang indtager Green Corner på Syddansk Universitetsbibliotek.

Uge 17 er borgernes verdensmålsuge og derfor vil der være ekstra fokus på blandt andet klima og bæredygtighed hele ugen. Af arrangementer vil der blandt andet foregå plant swap, hvor studerende og personale donerer, bytter og adopterer planter. Billigblomst i Sønderborg donerer også nogle overskudsplanter til arrangementet, så man har mulighed for at redde en plante, skriver SDUs bibliotek.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover vil der tirsdag den 23. april være et engelsk oplæg fra SONFOR om affaldssortering. Torsdag den 25.april er der en booktalk med forfatteren og kunstneren Gomathi Siva Sankaran omkring hendes bog Sustainable Leadership.

Syddansk Universitetsbibliotek er offentligt, så der er adgang for alle til bibliotekets arrangementer. Oplæg vil foregå på engelsk for at de internationale studerende kan være med.

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...