Uvidst om Venstres Kjeld Stærk bliver på sin formandspost i ProjectZero

14. december 2021 Erhverv
Kjeld Stærk. Privat foto
Kjeld Stærk. Privat foto

ProjectZero-Business bestyrelsesformand, Kjeld Stærk, og de øvrige bestyrelsesmedlemmer er i gang med at tage tilløb til, at alle punkterne i den nye ProjectZero-masterplan for vejen mod nullet, skal føres ud i livet.

Efter det nyvalgte byråds konstituering sidder Kjeld Stærk også på formandsposten i Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst og han ser frem til at være med til at gøre ProjectZero endnu skarpere og det kan blive en balancegang både at være formand for byrådsudvalget og ProjectZero Business.

Artiklen fortsætter under annoncen

”I ProjectZeros bestyrelse arbejder vi lige nu på en fremtidig organisering til eksekvering af den nye masterplan og vi tager den derfra”, siger Kjeld Stærk til SønderborgNYT.

Teknik- og Miljøudvalgsformand Aase Nyegaard fortæller, at hun ikke selv ville være formand for et udvalg, som arbejder tæt sammen med ProjectZero og samtidig sidde på en formandspost i ProjectZero.

”Det kan hurtigt blive noget rod”, siger Aase Nyegaard til SønderborgNYT.

ProjectZero skal ændre karakter og der ligger en masterplan klar til godkendelse i Byrådet og planen viser den præcise vej frem til nullet i 2029.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over det, at Sønderborg skal være en CO2-neutral kommune, så skal der også arbejdes på at få sænket energiforbruget.

Planen viser, hvad der skal gøres og også hvem det er, der skal gøre de forskellige ting.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Kristian Bonefeld skriver til kommunens medarbejdere

23. maj 2022 Sønderborg

Byrådsmedlem Kristian Bonefeld, Venstre, skriver:  Sidste onsdag havde Byrådet kommunens økonomi til drøftelse og jeg udtrykte i den sammenhæng undren over nogle forhold omkring budgettet. Dagen derpå blev jeg kontaktet af en journalist og vi havde en snak omkring kommunens økonomi i almindelighed – 9 minutter blev det til, kan jeg se på min telefon. […]

Læs mere...