Vågnede og skræmte formentlig tyvene væk

3. december 2015 112

Politibil set bagfraI tidsrummet mellem kl. 22 onsdag og kl. 04:50 blev en pung med kontanter stjålet på plejecenteret på Gammel Aabenraavej i Dybbøl. Politiet har ikke kunnet finde noget spor af, hvordan tyven var kommet ind i ældreboligen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Natten til torsdag blev en rude knust til en lejlighed på Lerbo i Sønderborg. Beboeren vågnede og det har formentlig skræmt tyven væk. I hvert fald blev der ikke stjålet noget”, siger politiets vagtchef Søren Strægaard.

På Præstegårdsvej vågnede en borger kl. 02:27 ved at to skikkelser stod ved vinduet og samtidig blev der taget i hoveddøren. Anmelderen råbte op og det fik tyvene til at stikke af.

På Morbærhegnet våbnede en beboer kl. 02:21 ved, at han hørte en rude blive knust i nærheden. Politiet kom hurtigt til stedet men efter en grundig eftersøgning i området, blev der ikke fundet noget mistænkeligt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 112, Sønderborg

Brand i bil

17. august 2022 112

I rundkørslen på Grundtvigs Allé var der onsdag eftermiddag klokken 16:40 brand i en bil. “Brandfolk fra stationen i Sønderborg fik den slukket”, siger indsatsleder Bo Olesen til SønderborgNYT.

Læs mere...