Vågnede og skræmte formentlig tyvene væk

3. december 2015 112

Politibil set bagfraI tidsrummet mellem kl. 22 onsdag og kl. 04:50 blev en pung med kontanter stjålet på plejecenteret på Gammel Aabenraavej i Dybbøl. Politiet har ikke kunnet finde noget spor af, hvordan tyven var kommet ind i ældreboligen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Natten til torsdag blev en rude knust til en lejlighed på Lerbo i Sønderborg. Beboeren vågnede og det har formentlig skræmt tyven væk. I hvert fald blev der ikke stjålet noget”, siger politiets vagtchef Søren Strægaard.

På Præstegårdsvej vågnede en borger kl. 02:27 ved at to skikkelser stod ved vinduet og samtidig blev der taget i hoveddøren. Anmelderen råbte op og det fik tyvene til at stikke af.

På Morbærhegnet våbnede en beboer kl. 02:21 ved, at han hørte en rude blive knust i nærheden. Politiet kom hurtigt til stedet men efter en grundig eftersøgning i området, blev der ikke fundet noget mistænkeligt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...