– Vaccinen må ikke blive en sovepude

28. december 2020 COVID-19

Der er i øjeblikket et stort pres på hospitalerne for at kunne følge med: I morges var 872 borgere indlagte med COVID-19 og samtidigt behandler sundhedspersonalet også borgere med alvorlige eller livstruende sygdomme.

Samtidigt bliver de første danskere vaccineret i disse dage. Det er godt nyt, men vaccinerne må ikke blive en sovepude.

“Vi skal omsætte den gode nyhed til at yde en fælles indsats i epidemiens afgørende fase”, siger Stephanie Lose, formand for Danske Regioner.

“Mens vi glædes over den gode nyhed, er det vigtigt, at vi holder fast i at yde en fælles indsats for at bryde smittekæderne her i epidemiens afgørende fase. Derfor opfordrer jeg alle til at overholde restriktionerne, holde ved de gode vaner og blive testet, når der er grund til det”, siger hun i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bliver ved med at teste

Der er i øjeblikket ledige tider flere steder i landet for at få en PCR-test ved TestCenter Danmark. Ledige tider kan ses på hjemmesiden coronaprover.dk, hvor man også kan booke tid til en test.

“Muligheden for at få en test er stadig en vigtig del af at holde epidemien under kontrol og få bragt smittetrykket ned, så hospitalerne igen kan følge med”, siger Stephanie Lose og hun fortsætter:

“Regionernes medarbejdere står klar til at teste, og det bliver vi ved med, så vi kan holde epidemien på så lavt et blus som muligt”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er også en mulighed at få en hurtigtest, der udbydes i samarbejde med flere private virksomheder.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...