Væksten forsætter hos OJ Electronics – året starter med den højeste kvartalsomsætning nogensinde

15. april 2022 Erhverv
Foto: Pressefoto, Forsstrøm
Foto: Pressefoto, Forsstrøm

Da medarbejderne hos OJ Electronics gik på påskeferie, skete det med en påskehilsen fra direktionen, som tak for en ekstraordinær og forbilledlig indsat i årets første tre måneder, der bød på den højeste kvartalsomsætning nogensinde i virksomhedens snart 60 årige historie, oplyser OJ Electronics i en pressemeddelelse.

“Alle medarbejdere har løftet i samlet flok, og alle har knoklet med at skaffe komponenter og få alle OJs tandhjul til at falde i hak, så vi kan servicere vores fortsat voksende antal kunder i hele verden”, siger Erik Damsgaard, adm. direktør hos OJ Electronics.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom om verden er langt mere åben nu end under Corona-pandemien, er der fortsat en række eftervirkninger med at få komponenter frem til produktionsfaciliteterne i Danmark, Asien og Tjekkiet samt at få de færdige produkter ud til kunderne:

“Vi har blandt andet fokuseret på at redesigne en række at vores produkter for at imødegå manglen på en række komponenter, og samtidig ser vi store prisstigninger over hele linjen. Derfor har alle medarbejdere måtte være kreative, og jeg må bare sige: Det er lykkedes – og hele rosen skal tilfalde alle vores medarbejdere, som har leveret en flot indsats for at få alt til at spille sammen”, siger Erik Damsgaard, der glæder sig over det gode resultat og over, at OJ Electronics netop er blevet både miljø- og arbejdsmiljøcertificeret med ISO 14001 og ISO 45001.

Artiklen fortsætter under annoncen

Disse certifikater ser OJ som et skridt på vejen til at arbejde målrettet med, at leve op til FNs Verdensmål nummer 7, 8 og 12 som handler om bæredygtig energi, anstændige jobs og økonomisk vækst samt ansvarligt forbrug og produktion.

“Vores kunder stiller krav til, at vi producerer vores produkter på en ordentlig og bæredygtig måde samtidig med at vi passer godt på os selv og verden omkring os. Derfor ønsker vi at implementere de tre verdensmål i vores måde at tænke, agere og producere på”, siger Erik Damsgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

OJ Electronics udvikler styringer til elektrisk gulvvarme og til store ventilationsanlæg og har specialiseret sig i at udvikle kundespecifikke og energieffektive løsninger, gennem blandt andet intelligent software og teknisk innovation.

Med hovedkvarter i Sønderborg og salgskontorer i England, Polen og USA, beskæftiger OJ Electronics mere end 160 medarbejdere og eksporterer løsninger til hele verden.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...