Væksthuset får fast base i Gråsten

20. oktober 2017 Erhverv

Den Kongelige Køkkenhave ved Gråsten Slot bliver drevet i et samarbejde mellem Væksthuset Socialpsykiatrien i Augustenborg og Slots- og Kulturstyrelsen.

”Ved at bevilge 100.000 kr. har vi givet Væksthuset mulighed for at få en fast base i Gråsten. På den måde vil samarbejdet med slotshavens gartnere kunne intensiveres, så der kan sættes skub i udviklingen af Den Kongelige Køkkenhave”, siger formanden for udvalget for kulturel og regional udvikling, Stephan Kleinschmidt, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I dag har Væksthuset ingen faciliteter i Gråsten som for eksempel fællesrum, hvor borgere og medarbejdere kan holde pause eller spise frokosten. Det betyder, at de ikke kan arbejde i køkkenhaven så mange timer ad gangen. Men nu har de fået bevilget 100.000 kr. og for de penge vil de leje lokaler af Gråsten Rideklub, så de får en fast base.     .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...