Vækstrådet er vært for en politisk debat om erhvervslivet i Sønderborg

16. september 2021 KV21

Under overskriften ‘Grøn Vækst og Iværksætteri’ arrangerer Sønderborg Vækstråd et erhvervspolitisk debatmøde torsdag klokken 17 – 20 på Domicilet på Ellegårdvej.

“Vi har lagt vores debatemøde tidligt i valgkampen, så der kommer fokus på erhvervslivet, inden debatten kommer til at handle om skoler, børn og velfærd. Vi mener, at det at have et godt erhvervsliv er vigtigt i en kommune. Det er jo i erhvervslivet, der er arbejdspladser og det er gennem job i den private sektor, der tjener penge til den skat, som sikre gode forhold for børn, de ældre og sikre, at der er penge til skolerne”, siger Vækstrådets direktør, Michael Hamann til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som optakt til den politiske debat har Vækstårdet inviteret to fremtrædende erhvervspersoner til at holde et inspirationsoplæg. Den ene er Sissel Hansen, Founder af ‘Start-Up Guide’ og ‘Impact the Future’, der fortæller om hendes erfaringer fra iværksættermiljøerne fra verdens store byer.

Herefter er det Mikkel Christoffersen, direktør for Odense Robotics, som giver et indblik i hvordan et stærk erhvervsøkosystem kan skabe rammer for vækst og iværksætteri.

Den efterfølgende politiske debat skydes i gang med, at hvert parti/liste har ordet i 2-3 minutter, hvorefter den egentlige debat starter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Vækstråd vil med dette debatmøde sætte fokus på erhvervsudviklingen i kommunen og på hvordan vi skaber de bedste rammer for ‘Grøn Vækst og Iværksætteri’.

Med mødet vil vi give de forskellige partier/lister mulighed for at stille skarp på erhvervspolitikken og fortælle, hvordan de vil styrke og understøtte erhvervsudviklingen. Vi glæder os til at byde jer velkommen og ser frem til en levende debat om de erhvervspolitiske rammevilkår i Sønderborg kommune.

Føgende partier/lister har meldt sig til at deltage i debatten: Socialdemokratiet, Venstre, Slesvigsk Parti, Dansk Folkeparti, Fælleslisten, Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti, De Konservative, Liberal Alliance og Nye Borgerlige

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding efter først til mølle på Vækstrådets hjemmeside .

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 Politik, Gråsten

Nu skal der laves en bystrategi for Gråsten, Rinkenæs og Egernsund

19. oktober 2021 Politik

Sønderborg Kommune tager fat på sin femte bystrategi og denne gang er det borgerne i Gråsten, Rinkenæs og Egernsund, der inviteres til at deltage i arbejdet med at definere deres byområdes identitet og potentiale – og udpege den fremtidige retning for byområdets udvikling. Kommunen forsøger på flere forskellige måder at få input fra borgerne: Det […]

Læs mere...