Vækstrådet har fået ny bestyrelse

Vækrstrådet bor på Ellegaardvej. Arkivfoto: Ole Kæhler
Vækrstrådet bor på Ellegaardvej. Arkivfoto: Ole Kæhler
18. juni 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Vækstråd har holdt ordinær generalforsamling, hvor der er konstitueret en ny bestyrelse. Michael Snerling, sonm er direktør hos Bitzer Electronics og udpeget af industrigruppen, er ny bestyrelsesformand. Derudover er Syddansk Universitet blevet en del af bestyrelsen, hvor det nye bestyrelsesmedlem, Henrik Bindslev, dekan for Det Tekniske Fakultet, skal være med til at skabe en tættere tilknytning mellem Sønderborg Vækstråd og SDU. Ligeledes er ProjectZero-direktør Brian Seeberg, direktør hos ProjectZero, trådt ind i bestyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er utroligt glade for blandt andre at have fået Henrik Bindslev med i vækstrådets bestyrelse. Hans erfaring og tilknytning til SDU vil være uvurderlig i vores arbejde med at styrke innovation og iværksætteri i området”, siger administrerende direktør Henrik Raunkjær.

Sønderborg Vækstråd arbejder for at styrke vækst og jobskabelse blandt små og mellemstore virksomheder samt iværksætteri. Det kræver en bestyrelse, som er bredt funderet på tværs af interesser, der kan sikre forankring og skabe et stærkt fundament for vores indsats. Vækstrådet fungerer som bindeled mellem de lokale virksomheder og det danske erhvervsfremmesystem og hjælper virksomhederne med at navigere i et felt med mange aktører, tilbud og muligheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med den nye bestyrelse på plads er der nu truffet beslutning om at udvide teamet hos Sønderborg Vækstråd med yderligere to erhvervskonsulenter. Stillingerne er slået op, og samtalerne afholdes løbende. ”Vi vil så gerne gøre mere for de lokale virksomheder og iværksættere, og det kræver flere ressourcer. Derfor er vi glade for at kunne styrke vores team, der kan hjælpe med at øge vores indsats og støtte til erhvervslivet”, siger Henrik Raunkjær.

Domicilet på Ellegårdvej 36 er hjemsted for ikke kun mere en 30 virksomheder og 20 iværksættere, men også for Sønderborg Vækstråd, der varetager udlejningen og driften af huset. Huset er under konstant udvikling, hvor der atter er ledige lejemål i forskellige størrelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Vækstråd ser frem til at arbejde tættere sammen med flere af områdets virksomheder for at fortsætte udviklingen af fundamentet for innovation og vækst i Sønderborg Kommune.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...