Vækstrådet og kommunen inviterer erhvervslivet til dialogmøde

2. oktober 2015 Sundeved

Sønderborg Kommune og Sønderborg Vækstråd har siden foråret besøgt omtrent 100 lokale virksomheder i en omfattende dialogrunde. Formålet med besøgene var at få et større indblik i de udfordringer, virksomhederne står over for og samtidig få erhvervslivets bud på, hvordan kommunen kan yde den bedst mulige erhvervsservice. Man vil skabe samklang mellem virksomhedernes forventninger til den kommunale erhvervsservice og de fremtidige indsatsområder og initiativer, som kommunen sætter i søen.rådhus

Artiklen fortsætter under annoncen

Virksomhedernes mange input er nu blevet omsat til en ambitiøs analyse- og handlingsplan med konkrete initiativer, der nu kan sættes i værk. For at sikre at analyse- og handlingsplanen afspejler erhvervslivets ønsker og behov, inviteres relevante brancheorganisationer inden for produktion og håndværk nu til et opfølgende dialogmøde den 8. oktober, hvor de foreslåede initiativer og indsatsområder vil blive drøftet, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

På mødet deltager blandt andre borgmester Erik Lauritzen, formand for erhvervsudvalget Ole Wandahl Stenshøj og formand for Sønderborg Vækstråd Henrik Enderlein.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis vi skal have resultater, der rent faktisk kan gøre en forskel hos virksomhederne, skal vi involvere og aktivere

Vækstrådets bestyrelsesformand Henrik Enderlein.

Vækstrådets bestyrelsesformand Henrik Enderlein.

Artiklen fortsætter under annoncen

virksomhederne og sikre, at deres stemme og behov bliver en rød tråd igennem vores arbejde. Jeg ser frem til tilbagemeldingerne på den ambitiøse handlingsplan, der netop er blevet til på baggrund af vores fælles dialog”, siger borgmester Erik Lauritzen og fortsætter:

“Ved at besøge virksomhederne startede vi en vigtig samtale om, hvordan vi som kommune og Vækstråd kan understøtte erhvervslivets vej til vækst og udvikling. Det er afgørende, at vi fastholder og forsætter den samtale, og derfor er et dialogmøde med repræsentanter fra brancheorganisationerne også et vigtigt skridt på vejen”, siger Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk