Vækstrådet vil hjælpe Sønderborg op fra bunden

3. september 2014 Erhverv

Onsdag morgen fik formand for Erhvervsudvalget Ole Stenshøj et mindre chock over den måling fra DI, som sender Sønderborg Kommune næsten i bund på ranglisten, der beskriver erhvervsvenligheden i kommunerne. Sønderborg Kommune er næstdårligst ud af 96 kommuner.

Ole Stenshøj sætter sin lid til at den brede sammensætning i Vækstrådet løser Sønderborgs erhvervsklima-problemer.

Ole Stenshøj sætter sin lid til at den brede sammensætning i Vækstrådet løser Sønderborgs erhvervsklima-problemer.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Jeg kan se, at skattestigningen trækker ned. Men ikke så meget som information og dialog med kommunen, siger Ole Stenshøj til SønderborgNyt. Han fortæller, at siden årsskiftet har Erhvervsudvalget arbejdet med at få lavet et såkaldt Vækstråd, hvor der er repræsentanter fra alle grene af erhvervslivet og politikere.

  • Vækstrådet skal løse de udfordringer, som undersøgelsen viser, vi ikke gør godt nok i dag, siger Ole Stenshøj. Gennem de seneste to dage er der sat navne på de personer, som skal sidde med i Vækstrådet og fredag offentliggøres de i dagsordnen til det kommende Erhvervsudvalgsmøde.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Jeg kan ikke sige nogle af navnene nu. Men jeg kan sige at forretninger, service og iværksætteri også er repræsenteret.

Ole Stenshøj undrer sig over, at Erhvervskontakten ikke har ændret på Sønderborgs placering på nogle af parametrene.

  • Men måske er de overbebyrdet med opgaver. Det må vi se på, siger han.

Helt tilbage i 2010 begyndte Sønderborg Kommune sin vandring ned ad rangstigen og det lykkedes ikke det tidligere byråd at finde på noget, der kunne bremse faldet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...