Vælgermøde: Augustenborgs Bystrategi på dagsordnen

24. oktober 2017 Augustenborg

Hertugbyens Udviklingsforum og Augustenborgs Erhvervsforening inviterer torsdag den 2. november kl. 19-21 til debatmøde med 12 lokalpolitikere i Kultursalen i Augustenborg hallerne.

Politikerne kommer allerede kl. 18, hvor man er velkommen til at tage snak i valgboderne i forhallen til Kultursalen.

Kl. 19 går det løs i Kultursalen, hvor alle paneldeltagere kommer med hver  et kort valgoplæg, inden planlæggerne fyrer løs med en række skarpe spørgsmål om Bystrategi Augustenborg, som netop er vedtaget af byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under pausen får alle deltagere i salen mulighed for at lægge et spørgsmål i hatten, hvorefter ordstyrer Flemming Nissen styrer os igennem sidste spørgerunde, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Vi opfordrer alle i Augustenborg til at møde op til denne debataften, hvor man i dialog med politikerne kan være med til at forme udviklingen i Augustenborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 COVID-19, Sønderborg

Stadig fald i antallet af Corona-smittede

28. november 2021 COVID-19

Dagens tal fra Statens Serum Institutut viser, at der nu er 306 personer i Sønderborg Kommune, som er smittet med Corona og det er et lille fald på 24 siden lørdag. Den seneste uge har 14.304 lokale taget en pcr-test og 2,13 procent af dem fik et ‘positivt’ resultat. Mandag genindføres brugen af mundbind flere […]

Læs mere...