Vælgermøde: Augustenborgs Bystrategi på dagsordnen

24. oktober 2017 Augustenborg

Hertugbyens Udviklingsforum og Augustenborgs Erhvervsforening inviterer torsdag den 2. november kl. 19-21 til debatmøde med 12 lokalpolitikere i Kultursalen i Augustenborg hallerne.

Politikerne kommer allerede kl. 18, hvor man er velkommen til at tage snak i valgboderne i forhallen til Kultursalen.

Kl. 19 går det løs i Kultursalen, hvor alle paneldeltagere kommer med hver  et kort valgoplæg, inden planlæggerne fyrer løs med en række skarpe spørgsmål om Bystrategi Augustenborg, som netop er vedtaget af byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under pausen får alle deltagere i salen mulighed for at lægge et spørgsmål i hatten, hvorefter ordstyrer Flemming Nissen styrer os igennem sidste spørgerunde, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Vi opfordrer alle i Augustenborg til at møde op til denne debataften, hvor man i dialog med politikerne kan være med til at forme udviklingen i Augustenborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...