Vær med på Sønderborg fedeste marked

18. juni 2021 Erhverv

Vores Marked er fyldt med stande, hvor du kan finde alt fra genbrugstøj og -boligtilbehør til mad, selfmade ting og sager, kunst og nips.

Vores Marked er et alsidigt marked, hvor alle, uanset alder, etnicitet, tro og tilhørsforhold, kan komme og være med til at skabe en fed stemning, som den kendes fra loppemarkeder.

Det foregår på Rønhaveplads den 10. juli fra klokken 10 til 15.

“Vi laver markedet, fordi vi gerne vil have unge mennesker på banen og det må meget gerne være i en bod med hjemmebagte kager eller måske tøj, som kan genbruges af andre”, siger citychef Axel Nielsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du vil have din egen bod, så tilmelder du dig her på Vores Sønderborg.

Det koster 100 kroner at leje en stand og det er inklusiv et bord med målene 200×80 samt standareal omkring bordet, markedsføring af eventen og diverse udgifter.

De tilmeldte kontaktes løbende af Vores Sønderborg og fordi der er et begrænset antal pladser, så er det ‘først-til-mølle’ og det er tilladt at medbringe to tøjstativer og en pavillon.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...