Vær med til Torvehallens Kulnariske Vandredag

13. september 2021 Erhverv

Siden Torvehallens genåbning i foråret har der været fart på restauranten.

Vi er enormt glade for, at I har bakket op om os, uanset om I har været forbi til en take-away-pizza eller en hyggelig aften i restauranten. Ovenpå et hårdt corona-år har det været skønt at opleve liv og glade dage igen, skriver restauranten.

Derudover har vi et helt særligt event i ærmet til jer: Kulinarisk Vandredag er tilbage igen i år og datoen bliver den 26. september.

Glæd dig til at smage på lokale råvarer, tale med passionerede madnørder og nyde den smukke natur omkring Kær Vestermark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kulinarisk Vandredag er til for, at du kan lade din indre livsnyder få frit løb, når du skal tilbringe en hel dag i gastronomiens og naturens tegn.

Turen er på lidt over 10 kilometer, og du kommer rundt til fem forskellige poster. Den sidste foregår i Torvehallen, hvor der venter dig en lækker middag.

Kom alene eller med din partner, venner eller familie.

Se det foreløbige program HER PÅ LINKET

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...