Værtsparret synes det går glimrende på Grand Café

Værtsparret foran Grand Café. Foto: Ole Kæhler
Værtsparret foran Grand Café. Foto: Ole Kæhler
26. februar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Det er to år siden parret Freja Stage og Michael Ravnsbjerg Holm blev medejere af Grand Café på Rådhustorvet. Parret er i et partnerskab med brødrene Michel og Daniel Totaro, der er bedst kendt som ejere af Restaurant og Hotel Bella Italia på Lille Rådhusgade. Med partnerskabet har det unge par mulighed for at sætte deres helt eget præg på The Grand Café og udbuddet i Rådhustorvets cafémiljø.

”Vi har det rigtigt fint med både at bo og at arbejde sammen”, siger Freja Stage til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Parret stor erfaring indenfor restaurationsbranchen, og de har begge opbygget ledererfaring indenfor henholdsvis tjenerfaget og kokkefaget. Freja Stage var, indtil de rykkede ind på Grand Café, i en ledende stilling på Restaurant Colosseum og Michael Ravnsborg Holm har – med sin baggrund som kok – erfaringer som både souschef og køkkenchef fra forskellige restauranter.

”Men jeg må sige, det har været tre lærerige år på Rådhustorvet, hvor vi er så heldige at have stamgæster og så har vi jo rigtig gode dage, når der er turister i byen”, siger Michael Ravnsborg Holm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra menukortet er det især burgere, der er populære – og de kommer i centrum i marts, når Grand Café fejrer fødselsdag hele måneden

”Vi sætter prisen på burgere ned til omkring det halve i marts måned – og det gælder både oksekøds- og kyllingeburgere”, siger parret.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...