Vagtlægerne vil ikke længere sløre telefonsamtaler der bruges i klagesager

13. marts 2021 REGIONALT

De praktiserende læger organisation i Syddanmark, PLO-Syddanmark, har siden 2014 sløret de optagelser af samtaler mellem vagtlæger og patienter, der blev udleveret til myndigheder i forbindelse med klagesager, men det er slut nu, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Det står klart efter, at Region Syddanmark og PLO-Syddanmark fredag har holdt møde, fordi Styrelsen for Patientklager og Patienterstatningen for nyligt har indskærpet, at de skal have de originale, uslørede optagelser af vagtlægesamtaler udleveret i forbindelse med deres sagsbehandling.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har haft en god dialog med PLO-Syddanmark og jeg er glad for, at vi er enige om, at de skal ændre praksis på dette område. De myndigheder, der skal behandle klager, skal naturligvis have de bedst mulige vilkår for at vurdere en eventuel klagesag”, siger koncerndirektør Kurt Espersen fra Region Syddanmark.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...