Valg-indlæg: Politistationen i Sønderborg skal være døgnåben

31. maj 2019 FV19

Folketingskadidat Jan Rytkjær Callesen, skriver:

I Sønderborg er der, ifølge de nyeste tal fra Danmarks Statistik, 1,5 anmeldte indbrud i private hjem om dagen i 1. kvartal 2019.

I Aabenraa var der 0,5 anmeldte indbrud i private hjem om dagen.

Sønderborg ligger forsat på  2015-niveauet.

Sammenligner man med Aabenraa, så var der i 2015 næsten   dobbelt så mange indbrud i private hjem, som der er nu i 2019  i 1. kvartal.

Det kunne være endnu et tegn på, at det en opgradering af Sønderborg Politistation til døgnåben, der kan være løsningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Risikoen er for lille for indbrudstyvene.

Anmeldelser af indbrud i private hjem i Region Syddanmark faldt i 1. kvartal 2019 i forhold til 2015 med 14 procent, i Midtjylland var faldet 36 procent  og i København 25 procent, men i Sønderborg da er anmeldte indbrud i private hjem i samme tidsrum steget med 1,5 procent.

Sønderborg er atypisk og det skaber utryghed for borgerne.

Det også en af grundene til at jeg, i det nye Folketing, vil arbejde for at få døgnåbent på flere politistationer, blandt andre den i Sønderborg, så borgerne igen kan føle sig mere trygge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 Sønderborg, Frivillige

Mette Ingwersen gav Netværkshuset en musik-oplevelse

26. oktober 2021 Sønderborg

Tirsdag eftermiddag skulle Silas Holst have været gæst ved Netværkshusets arrangement Broager Sparekasse Skansen ved et arrangementet er for alle, der har demens inde på livet. Enten ved selv at være ramt af sygdommen eller ved at være pårørende til en, som er det. Silas Holst er – udover at være danser – ambassadør for […]

Læs mere...