Valg: Tage Petersen satser på to taburetter

5. november 2013 Uncategorized

Tage Petersen kan kaldes en erfaren byrådspolitiker, fordi han har været med ved bordet i hele 16 år. Først i Augustenborg og derefter i Sønderborg. Og hele tiden for Venstre.

– Jeg brænder stadig for politik og vil være med til at udvikle vores område, siger Tage Petersen til Sønderborg Nyt.  han fortæller, det er vigtigt for ham, der er liv i hele kommunen.

Tage Petersen satser på hele to taburetter ved valget.

Tage Petersen satser på hele to taburetter ved valget.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er gået syv år siden sammenlægningen og der er landsbyer, der føler sig forsømt, så vi skal passe på med prestigeprojekter, så de ikke kommer til at koste udviklingen af de mindre samfund i kommunen, siger Venstre-manden.sønderborgnyt

– Vi skal støtte de forskellige ildsjæle rundt omkring, når de har gode projekter, der gavner hele kommunen, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Folkeskolen

I tolv år har Tage Petersen haft med området børn at gøre i politik og lige nu er han i gang med at rulle Fremtidens skole og den ny skolereform ud.

– Og så skal der være ro omkring skolestrukturen i den kommende byrådsperiode. Det er der behov for, så lærerne kan koncentrere sig om kvaliteten, siger Tage Petersen.

Også i regionsråd

Tage Petersen håber, han ikke alene kommer i Byrådet men også i Regionsrådet. For en sikkerheds skyld har han talt med flere regionsrådspolitikere, der har fortalt, at det ikke er uoverskueligt at være begge steder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tage Petersen vil gøre sit for, at det er de rigtige, der køber Augustenborg Sygehus.

Tage Petersen vil gøre sit for, at det er de rigtige, der køber Augustenborg Sygehus.

– Og i regionen vil jeg arbejde for, at sygeplejerskolen flytter ind i Alsion, hvor de studerende kan være i dialog med de mennesker, der udvikler velfærdsteknologi, siger Tage Petersen. Lige nu skal sygeplejerskolens ledelse tage stilling til, om de vil bo sammen med andre spændende uddannelser i Alsion eller huses i nybyggeri i Aabenraa, hvor de er tæt ved det nye storsygehus.venstre

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg vil også gøre mit til, at vi får nogle gode specialer ind i Sønderborg Sygehus, der skal have et godt indhold og kvalitet, siger Tage Petersen.

Naturligvis vil han også præge fremtiden for Augustenborg Slot, der kommer til at stå tomt i løbet af det kommende år. Det eneste der kan siges om slottet er, at det stadig er til salg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2023 Augustenborg, Erhverv

Ingen færge mellem Als og Ærø resten af ugen

2. oktober 2023 Augustenborg

Ærøfærgerne skriver på deres hjemmeside, at der ikke sejles mellem Als og Ærø resten af ugen frem til søndag. Det skyldes tekniske problemer, skriver rederiet. Lørdag kolliderede Færgen Skjoldnæs med en mole i Fynshav. Kollisionen gik ud over agterrampen på færgen, som har fået et skub, forklarede Thomas Norrild, økonomichef ved Ærøfærgerne. Skjoldnæs sejlede som […]

Læs mere...