Valg: Tage Petersen satser på to taburetter

Arkivfoto
Arkivfoto
5. november 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Tage Petersen kan kaldes en erfaren byrådspolitiker, fordi han har været med ved bordet i hele 16 år. Først i Augustenborg og derefter i Sønderborg. Og hele tiden for Venstre.

– Jeg brænder stadig for politik og vil være med til at udvikle vores område, siger Tage Petersen til Sønderborg Nyt.  han fortæller, det er vigtigt for ham, der er liv i hele kommunen.

– Der er gået syv år siden sammenlægningen og der er landsbyer, der føler sig forsømt, så vi skal passe på med prestigeprojekter, så de ikke kommer til at koste udviklingen af de mindre samfund i kommunen, siger Venstre-manden.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi skal støtte de forskellige ildsjæle rundt omkring, når de har gode projekter, der gavner hele kommunen, siger han.

Folkeskolen

I tolv år har Tage Petersen haft med området børn at gøre i politik og lige nu er han i gang med at rulle Fremtidens skole og den ny skolereform ud.

– Og så skal der være ro omkring skolestrukturen i den kommende byrådsperiode. Det er der behov for, så lærerne kan koncentrere sig om kvaliteten, siger Tage Petersen.

Også i regionsråd

Artiklen fortsætter under annoncen

Tage Petersen håber, han ikke alene kommer i Byrådet men også i Regionsrådet. For en sikkerheds skyld har han talt med flere regionsrådspolitikere, der har fortalt, at det ikke er uoverskueligt at være begge steder.

– Og i regionen vil jeg arbejde for, at sygeplejerskolen flytter ind i Alsion, hvor de studerende kan være i dialog med de mennesker, der udvikler velfærdsteknologi, siger Tage Petersen. Lige nu skal sygeplejerskolens ledelse tage stilling til, om de vil bo sammen med andre spændende uddannelser i Alsion eller huses i nybyggeri i Aabenraa, hvor de er tæt ved det nye storsygehus.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg vil også gøre mit til, at vi får nogle gode specialer ind i Sønderborg Sygehus, der skal have et godt indhold og kvalitet, siger Tage Petersen.

Naturligvis vil han også præge fremtiden for Augustenborg Slot, der kommer til at stå tomt i løbet af det kommende år. Det eneste der kan siges om slottet er, at det stadig er til salg.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...