Valg: To partier er ude – og andre kom ikke med

22. november 2017 KV2017

Optællingen af stemmerne ved kommunalvalget i Sønderborg betyder – inden fintælling i de mange personlige stemmer – et farvel til konservative Ole Stenshøj, der har siddet som formand for Erhvervsudvalget og til Anders K. Brandt fra Enhedslisten, der gennem fire år har været i spidsen for Landdistriksudvalget.

“Der var ikke genvalg til de to partier og der er jeg ked af, for de to kandidater har gjort et godt stykke arbejde”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

Alsisk Parti fik 114 stemmer og det rækker ikke til en stol i byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Liberal Alliance kom – med 627 stemmer – heller ikke med på holdet – og det samme gælder for Nye Borgerlige, der høstede 580 stemmer.

SFs 919 stemmer rækker heller ikke til et mandat.

Alternativets 469 stemmer rækker heller ikke til en byrådspost.

“Alene det at nogen stemmer på os, viser jo, der er andre, der tænker som os”, siger Kirsten M. Andreasen fra Alternativet til SønderborgNYT.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...