Valgaften med Kåre Quist, Leif Maibom, politikere, hotdogs og øl i det tidligere bibliotek

14. november 2017 KV2017

Sønderborg Kommune indbyder alle til at deltage i en spændende valgcafe på det tidligere bibliotek når stemmerne tælles op og Sønderborgs borgmester for de kommende fire år skal findes tirsdag den 21. november.

Alle de politiske partier tropper op og Leif Maibom kæder på sædvanlig humoristisk måde aftenen sammen med en helt nykomponeret sang til formålet og for det unge publikum rykker ungdomscaféen ind med sofaer, brætspil og hygge og bliver man sulten og tørstig i løbet af aftenen, kan der købes hotdogs, sodavand og øl til en tier.

Artiklen fortsætter under annoncen

I takt med at resultaterne tikker ind, vil de blive vist på skærme i caféen, så man hele tiden kan se fordelingen af stemmerne.

Medierne vil naturligvis også være tilstede og DRs Kåre Quist sender direkte fra Sønderborg ligesom SønderborgNYT dækker hele valgaftenen med live og direkte TV med interviews, stemningsreportager og løbende opdateringen af stemmefordelingen – og fortsætter indtil Sønderborgs borgmester for de kommende fire år er fundet.

Alle er velkommen – også hvis du ikke er politisk interesseret men blot vil mærke spændingen. Dørene åbnes klokken 19:30 i det tidligere bibliotek på Kongevej 19 og der vil være adgang fra både Kongevej og fra Ahlmannsvej.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk