Valgdebat: Erhvervsklubben spørger politikere hvor væksten skal komme fra

11. oktober 2017 KV2017

Den 21. november skal borgerne i Sønderborg Kommune sætte deres kryds, og dermed også bestemme, hvem der skal lægge kursen for vores område i de kommende fire år.

I den anledning har Erhvervsklubben i Sønderborg indbudt spidskandidaterne fra de nuværende partier i byrådet til en debataften under temaet ”Sønderborg – hvor skal væksten komme fra”. Der er på forhånd givet fire potentielle vækstområder, som vil blive præsenteret af eksterne eksperter: industri 4.

Artiklen fortsætter under annoncen

0 – baseret på digitalisering, bæredygtig fødevareproduktion, Bright Green Business – vækst gennem byernes omstilling og sidst – men ikke mindst – turisme.

Og når først eksperterne har givet deres respektive bud på, hvor vækstpotentialerne kan ligge, så kan debatten gå i gang, skriver Vækstrådet i en pressemeddelelse.

Cirka 100 erhvervsledere vil sidde klar på tilskuerrækkerne for at høre politikerne fremlægge deres bud, drømme og visioner for fremtidens vækst i Sønderborg-området.

Til at sikre en god debat, hvor alle kommer til orde har Erhvervsklubben Sønderborg inviteret Jakob Illeborg, som mange kender fra hans rolle som vært på DR 1-programmet Kontant og DR2 Dagen.

Arrangementet finder sted mandag den 16. oktober fra klokken 16.30 til 21.00 på Business College Syd.

Det er stadig muligt at deltage i debatten – tilmelding er åben indtil den 12.oktober på dette link: Tilmelding

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk