Valget til Integrationsrådet er klaret

17. november 2017 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Der var torsdag aften opstillings- og valgmøde til Integrationsrådet i det tidligere bibliotek på Kongevej. Her var 11 interesserede mødt op for at høre om valget, og heraf ønskede 10 at stille op til valg.

Inden der blev skredet til valg, var der dog to der trak sig, hvorefter de otte tilbageværende var valgt – heraf to kvinder, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Ud over de otte, som repræsenterer indvandrere og deres efterkommere, består rådet af to byrådsmedlemmer og fem, som repræsenterer bestyrelser i daginstitutioner, skoler og udbydere af sprogundervisning samt folkeoplysningsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byrådet udpeger i januar de nye repræsentanter til Integrationsrådet, hvorefter rådet konstituerer sig.

De otte, der blev valgt til Integrationsrådet, er Desalegn Tufa, Etiopien, Wael Halawani, Palæstina, Mona Youssef Fahd, Amira Abdul-Halim, Palæstina, Azhar Al-Habbib, Irak, Mustafa Dalbar, Syrien, Mohmoud Kayed, Palæstina, og Sinan Jajic, Serbien.

De to nyvalgte er Azhar Al-Habbib fra Irak og syriske Mustafa Dalbar, hvor Al-Habbib dog tidligere har været suppleant til rådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

14. juni 2024 112, Sydals

Torsdag blev der fundet en død kvinde i vandkanten

14. juni 2024 112

En ældre, tysk dame er torsdag fundet død i vandet ved Kegnæs. Det fortalte politiets vagtchef til SønderborgNYT i går torsdag. Vagtchefen ville helst ikke have historien ud, inden de pårørende var orienteret. Personer på Kegnæs har efterfølgende fortalt, at politiet har været rundt og stemme dørklokker for at få oplysninger om kvinden, men hun […]

Læs mere...