Valggruppen 2013 beskriver den politiske scene

1. november 2013 Uncategorized

Valggruppen 2013 v. Jørn Sørensen og Carl Erik Rasmussen skriver:

Partiet Venstre kalder sig et liberalt parti – men i Sønderborg er betegnelsen tvivlsom, set over de seneste fire år med Peter Hansen som dominerende figur i partiet og Byrådet. Hans politik har været enevældig og magtpræget, og med den nye partiformand Peter Brodersen fik den endnu en stramning.

Her er scenen, hvor byrødderne skal vise deres kunnen.

Her er scenen, hvor byrødderne skal vise deres kunnen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klimaet i Byrådet har været elendigt, skattekronerne er fosset ud af kommunekassen, og gælden hænger over hovedet på os. Personlige stemmer på andre Venstrefolk såsom Claus Klaris og Tage Petersen, vil markere, at Peter Hansen er uønsket.

Fælleslisten har ikke vist styrke i de fire forløbne år. LA, DF og de Konservative skændes indbyrdes om mindre vigtige problemer og alle tre udelukker et bredt samarbejde, men De Radikales nye spidskandidat Kristian Myrhøj har en god fornemmelse!

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilbage står Socialdemokraterne, som vi vil kalde de nye ”liberale” i Sønderborg, og spidskandidaten Erik Lauritzen tegner fint et parti, der vil samarbejde!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...