Valggruppen 2013 beskriver den politiske scene

1. november 2013 Uncategorized

Valggruppen 2013 v. Jørn Sørensen og Carl Erik Rasmussen skriver:

Partiet Venstre kalder sig et liberalt parti – men i Sønderborg er betegnelsen tvivlsom, set over de seneste fire år med Peter Hansen som dominerende figur i partiet og Byrådet. Hans politik har været enevældig og magtpræget, og med den nye partiformand Peter Brodersen fik den endnu en stramning.

Her er scenen, hvor byrødderne skal vise deres kunnen.

Her er scenen, hvor byrødderne skal vise deres kunnen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klimaet i Byrådet har været elendigt, skattekronerne er fosset ud af kommunekassen, og gælden hænger over hovedet på os. Personlige stemmer på andre Venstrefolk såsom Claus Klaris og Tage Petersen, vil markere, at Peter Hansen er uønsket.

Fælleslisten har ikke vist styrke i de fire forløbne år. LA, DF og de Konservative skændes indbyrdes om mindre vigtige problemer og alle tre udelukker et bredt samarbejde, men De Radikales nye spidskandidat Kristian Myrhøj har en god fornemmelse!

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilbage står Socialdemokraterne, som vi vil kalde de nye ”liberale” i Sønderborg, og spidskandidaten Erik Lauritzen tegner fint et parti, der vil samarbejde!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...