Valgkamp: Ellen Trane Nørby i panel mandag på BC Syd

20. februar 2015 Politik

På mandag fra kl. 09:50 – 11:50 tages der hul på valgkampen på Business College Syd i Sønderborg, hvor der vil være en paneldebat mellem folketingspolitikerne Ellen Trane Nørby (V), Troels Ravn (S), Karina Adsbøl (DF) og Karina Lorentzen Dehnhardt (SF).

Ellen Trane Nørby.

Ellen Trane Nørby.

Artiklen fortsætter under annoncen

Folketingspolitikerne vil starte ud med at holde et oplæg hver især, hvorefter debatten vil bære præg af de spørgsmål eleverne stiller til politikerne – men mon ikke at vi kan forvente, at weekendens terrorhændelse er nogen, der optager sindene?

Tilhørerne fra Business College Syd, kommer fra begge uddannelser, EUD og handelsgymnasiet, og fra alle årgange.

Der vil i alt være 500 elever tilstede, hvorfor vi forventer en masse gode spørgsmål fra eleverne, som vil sætte gang i en livlig debat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spørgsmålene til politikerne vil primært være forberedt af samfundsfagsklasserne, men da det ikke er alle klasser der har samfundsfag, vil der også være mulighed for spørgsmål fra tilhørerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...