Valgkamp: Helle Thorning løb med al opmærksomheden

16. november 2013 Uncategorized

Lørdag fik Socialdemokraterne assistance til valgkampen fra statsminister Helle Thorning.

Stephan Kleinscmidt fra Slesvigsk Parti deler sit valgmateraile ud til alle - også den socialdemokratiske statsminister.

Stephan Kleinscmidt fra Slesvigsk Parti deler sit valgmateraile ud til alle – også den socialdemokratiske statsminister.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Nu er det rigtig valgkamp og jeg har for alvor mærket, at folk kommer os i møde. Det har bestemt en effekt, Helle Thorning er i byen, siger Frode Sørensen til Sønderborg Nyt.

Statsministeren gav sig rigtig god tid til at hilse på folk og få en lille snak med adskillige. Roligt og stille kom hun fra Rønhavepladsen og ned gennem Perlegade, hvor hun for alvor tiltrak sig sønderborgensernes opmærksomhed.

Også andre partier var i gaden og den mest tilfredse kan sagtens være Stephan Kleinschmidt, der fik statsministeren til at sige ja tak til hans valgmateriale, der blandt andet består af et lille hæfte med sønderjyske opskrifter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alssundlisten fik også afleveret deres lange valgbrochure til Helle Thorning.

– Den kan du godt tage imod. Dem kan vi nemlig stå inde for, siger Frode Sørensen til sin undrende statsminister.

Se billeder fra Perlegade:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.468324523287900.1073741957.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 Politik, Sønderborg

Hvor er Sønderborg Kommunes handicappolitiske visioner?

28. september 2023 Politik

Handicapbevægelse i Sønderborg inviterer til møde om visioner for handicapbevægelsen i Sønderborg. Mødet skal foregå i MultiKulturhuset sal den 23. oktober fra klokken 19 ”Vi er naturligvis interesseret i at høre om tankerne bag besparelserne, om prioriteringerne som vores politikere gør, om kommunens henvendelse til KL og regeringen, ja om alle de tiltag og initiativer, […]

Læs mere...