Valgkamp: Helle Thorning løb med al opmærksomheden

16. november 2013 Uncategorized

Lørdag fik Socialdemokraterne assistance til valgkampen fra statsminister Helle Thorning.

Stephan Kleinscmidt fra Slesvigsk Parti deler sit valgmateraile ud til alle - også den socialdemokratiske statsminister.

Stephan Kleinscmidt fra Slesvigsk Parti deler sit valgmateraile ud til alle – også den socialdemokratiske statsminister.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Nu er det rigtig valgkamp og jeg har for alvor mærket, at folk kommer os i møde. Det har bestemt en effekt, Helle Thorning er i byen, siger Frode Sørensen til Sønderborg Nyt.

Statsministeren gav sig rigtig god tid til at hilse på folk og få en lille snak med adskillige. Roligt og stille kom hun fra Rønhavepladsen og ned gennem Perlegade, hvor hun for alvor tiltrak sig sønderborgensernes opmærksomhed.

Også andre partier var i gaden og den mest tilfredse kan sagtens være Stephan Kleinschmidt, der fik statsministeren til at sige ja tak til hans valgmateriale, der blandt andet består af et lille hæfte med sønderjyske opskrifter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alssundlisten fik også afleveret deres lange valgbrochure til Helle Thorning.

– Den kan du godt tage imod. Dem kan vi nemlig stå inde for, siger Frode Sørensen til sin undrende statsminister.

Se billeder fra Perlegade:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.468324523287900.1073741957.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...