Valgmøde med emner der er relevante for unge mennesker

26. oktober 2021 KV21
FDF-hygge. Privat foto
FDF-hygge. Privat foto

Samrådet Alssund, som er paraplyorganisation for de 17 lokale uniformerede ungdomsforeninger – spejder og FDF – arrangerer et valgmøde for alle unge om at være ung i Sønderborg Kommune. Mødet holdes torsdag fra klokken 19 hos FDF på Marina Allé i Sønderborg

Valgmødet byder på et lidt utraditionelt set up. Efter en kort præsentation af de 10 kandidater mødes kandidaterne og de unge i grupper, hvor de sammen skal drøfte forskellige emner, som nogle unge spejdere og FDFere har planlagt på forhånd, skriver Samråd Alssund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herefter får kandidaterne mulighed for i en paneldebat at drøfte de emner og input, som de har fået gennem diskussion med de unge ude i grupperne, specielt med fokus på hvad kandidaterne vil bringe ind i det kommende byråds arbejde til gavn for kommunens unge.

Da alle vores medlemsforeninger har til formål, blandt andet, at udvikle børn og unge til at tage medansvar og deltager i samfundet, er det helt naturligt for os at støtte de unge i at tage dialog med politikerne før de beslutter sig for hvor de gerne vil sætte deres kryds den 16. november, fortæller bestyrelsesmedlem i Samrådet Alssund Peter Landergren fra Augustenborgspejderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Valgmødets målgrupper er unge mellem 15 og 30 år, der har interesse i at sætte fokus på det at være ung i og som har lyst til at give bidrag til hvad det kommende byråd skal arbejde med.

Derfor kan vi love at emner for aftenen vil være relevante for de unge og handle om de unge i kommunen, herunder sikkert både skole og fritidsliv.

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder på SønderborgNYT TV her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 112, Sønderborg

Masser af politi på Hvedemarken – en person anholdt og en kørt væk i ambulance

27. november 2021 112

Lørdag aften kort efter klokken 20 var der masser af politi ud for en boligblok på Hvedemarken i Sønderborg og alt tyder på, der kan være sket det, som politiet kalder en ‘hændelse’ og det kan dække over drab eller drabsforsøg. Vidner fortæller, der var en indsatslederbil, to såkaldte reklamevogne og også en civil politibil […]

Læs mere...