Vandrerhjemmet i Vollerup arbejder med FNs Verdensmål

3. maj 2019 Erhverv

På Danhostel Sønderborg Vollerup  tager man aktivt del i arbejdet med FN’s Verdensmål, fordi det lokale arbejde med FN’s Verdensmål er utroligt vigtigt for Danhostel-kæden.

Og på Danhostel i Sønderborg Vollerup ser man meget frem til at støtte op omkring handlingsplanen og at være med til at gøre en forskel i lokalområdet i Sønderborg, skriver Danhostel.

Vært Hanne Lund, der er vært på Danhostel i Sønderborg fortæller:

“Vi skal passe på kloden det gør vi ved at være aktiv medlem af ProjectZero, der gør meget for at nedbringe CO2. Vi har isoleret vores gamle hovedbygning fra 1850 med en 10 cm belægning. Vi har solceller på flere tage til opvarmning af brusevandet. Vi har luft til luft til opvarmning flere steder samt varmepumpe. Med det skruer vi ned for brugen af de facile brændstoffer. Alle elpærer bliver efterhånden udskiftet til LED pærer. Vi arbejder på, at begrænse vandforbruget. Ligeledes har vi regnvands opsamling til vanding i haven”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Danhostel er værdierne fællesskab, samvær samt forståelse og respekt mellem mennesker de centrale omdrejningspunkter i den oplevelse, som man ønsker skal afspejles i gæsteoplevelsen under et ophold på et Danhostel.

Kæden arbejder med alle de 17 mål, men har ekstra fokus på de områder, hvor de kan gøre en særlig forskel og som passer til deres eget værdisæt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...