Varsel: Risiko for kraftig regn og skybrud

28. juli 2016 Sundeved

Natten til fredag kan et område med regn og torden ifølge TV2 Vejret give risiko for skybrud og kraftig regn hen over den sydlige og østlige del af landet.

Det er et område med torden over Tyskland og Holland, som i nattens løb skal op over Danmark fra syd, og som i løbet af de sene nattetimer og fredag morgen breder sig op over landet.

Der kan i forbindelse med den bygeagtige regn forekomme store mængder nedbør på kort tid – og det kan ikke udelukkes, at man enkelte steder i den sydlige og østlige del af landet kan risikere at få skybrud.

Artiklen fortsætter under annoncen

DMI siger:

Der er risiko for kraftig regn i Sønderjylland, hvor der kan stedvis falde mellem 25 og 35 mm på 6 timer og desuden risiko for lokale skybrud med mere end 15 mm på 30 min

Kraftig regn og skybrud medfører fare for oversvømmelse af lavtliggende områder, oversvømmelse af kældre.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...