Varsel: Risiko for kraftig regn og skybrud

28. juli 2016 Sundeved

Natten til fredag kan et område med regn og torden ifølge TV2 Vejret give risiko for skybrud og kraftig regn hen over den sydlige og østlige del af landet.

Det er et område med torden over Tyskland og Holland, som i nattens løb skal op over Danmark fra syd, og som i løbet af de sene nattetimer og fredag morgen breder sig op over landet.

Der kan i forbindelse med den bygeagtige regn forekomme store mængder nedbør på kort tid – og det kan ikke udelukkes, at man enkelte steder i den sydlige og østlige del af landet kan risikere at få skybrud.

DMI siger:

Der er risiko for kraftig regn i Sønderjylland, hvor der kan stedvis falde mellem 25 og 35 mm på 6 timer og desuden risiko for lokale skybrud med mere end 15 mm på 30 min

Kraftig regn og skybrud medfører fare for oversvømmelse af lavtliggende områder, oversvømmelse af kældre..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...