Vegetarisk Forening inviterer til foredrag om klima, natur, dyr og etik

28. oktober 2018 Samfund

Bioetikeren Mickey Gjerris, som mange kender fra TV, radio og aviser som en dygtig formidler af livets store spørgsmål, lægger vejen forbi Multikulturhuset i Sønderborg søndag den 11. november kl. 13.00.

Her har Vegetarisk Forening Sønderjylland arrangeret et foredrag med ham om klima, natur, dyr og etik som led i en landsdækkende foredragsturné.

Mickey Gjerris er lektor i bioetik ved Københavns Universitet. Han er en flittigt anvendt foredragsholder og har i mange år arbejdet med etiske spørgsmål vedrørende dyr, natur, klima og etik. Han har senest udgivet bøgerne: ”Jagt – Natur, mennesker, dyr og drab” i 2016, “Skildpaddetanker” i 2017 og “Naturens Sprog” i 2018.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mickey Gjerris modtog i 2018 Mikkel Hindhede-Prisen for sin indsats som offentlig debattør.

Alle er hjerteligt velkomne, skriver Vegetarisk Forening.

Billetter

En billet koster 74 kroner. Hvis man er studerende, under 20 år eller medlem af Vegetarisk Forening slipper man ti kroner billigere.

Billetter købes ved at sende beløbet via MobilePay til 25419 med beskeden ”Foredrag Sønderborg 11/11”.

Hvis man ikke har MobilePay, kan man sende en mail til foredrag@vegetarisk.dk og aftale nærmere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det anbefales at købe billetter i forvejen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 Sydals, Frivillige

Nu skal der samles affald på Kegnæs

6. december 2021 Sydals

Skal du med Folkebevægelsen mod affald i naturen til Kegnæs og samle affald på søndag? Målet er at samle affald langs hele kysten rundt på Kegnæs, ialt ca 16 kilometer. Indsamlingen er støttet økonomisk af Miljøministeriet, hvor vi har meldt os til at lave otte indsamlinger i 2021/2022. “Vi mødes ved spejderhytten tæt på Kegnæs […]

Læs mere...