Vejarbejde på Egernsundbroen

20. september 2022 Broager

Egernsundbroen bliver indsnævret fra fire spor til to i forbindelse med vejarbejde i september, oktober og november. Det sker fra uge 39, hvor fire fuger på broen skal udskiftes, skriver Sønderborg Kommune.

For to år siden blev to fuger på Egernsundbroen udskiftet med en støjreducerende fuge. På baggrund af de af de positive erfaringer med de nye fuger skal de restende fire fuger nu udskiftes.

Arbejdet har været udsat af hensyn til Tour de France, og arbejdet skal nu gennemføres, inden det bliver for koldt. Broen vil blive delvis afspærret, så der i arbejdsperioden på knap to måneder kun vil være ét spor åbent i hver retning. Derfor skal trafikanter regne med længere transporttid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broen vil åbne for den sejlende trafik, som den plejer.

Afspærringen sættes op søndag den 25. september og arbejdet går i gang den efterfølgende mandag og varer frem til den 15. november.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Samfund, Sønderborg

Kommunen er begyndt på at skrue ned for varmen

27. september 2022 Samfund

I sidste uge begyndte Sønderborg Kommunes Drift & Service-afdeling på arbejdet med at skrue ned for temperaturen til 19 grader i kommunale bygninger som kontorbygninger, folkeskoler og sfo’er. Det kan derfor være en god idé, at give børn i folkeskoler og sfo’er en ekstra trøje og et par tykke sokker eller hjemmesko med i løbet […]

Læs mere...