Vejarbejde på Egernsundbroen

20. september 2022 Broager Skrevet af: Redaktion

Egernsundbroen bliver indsnævret fra fire spor til to i forbindelse med vejarbejde i september, oktober og november. Det sker fra uge 39, hvor fire fuger på broen skal udskiftes, skriver Sønderborg Kommune.

For to år siden blev to fuger på Egernsundbroen udskiftet med en støjreducerende fuge. På baggrund af de af de positive erfaringer med de nye fuger skal de restende fire fuger nu udskiftes.

Arbejdet har været udsat af hensyn til Tour de France, og arbejdet skal nu gennemføres, inden det bliver for koldt. Broen vil blive delvis afspærret, så der i arbejdsperioden på knap to måneder kun vil være ét spor åbent i hver retning. Derfor skal trafikanter regne med længere transporttid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broen vil åbne for den sejlende trafik, som den plejer.

Afspærringen sættes op søndag den 25. september og arbejdet går i gang den efterfølgende mandag og varer frem til den 15. november.

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Ruller besparelser i hjemmeplejen tilbage

14. juni 2024 Erhverv

Medarbejdernes travlhed i weekenderne i hjemmeplejen har været stor efter besparelserne sidste. Det viser tilbagemeldinger fra medarbejderne i hjemmeplejen og derfor har Social, Senior og Handicapudvalget besluttet at rulle en af besparelserne tilbage fra weekenden 22.-23. juni, skriver Sønderborg Kommune. ”Besparelserne har ramt hjemmeplejen hårdt, men nu prioriteres der 2 millioner kroner årligt til at […]

Læs mere...