Velfærdens Talent 100 er Pia Rasmussen fra Sønderborg

30. april 2019 Erhverv

PenSam og FOA Ungdom har med “Velfærdens Talent 100” skabt et alternativ til Berlingskes erhvervstalenter. Hensigten er at sætte fokus på unge, der med deres arbejde gør en stor forskel for andre hver dag – og vise, hvad indsatsen betyder for den nære velfærd.

Socialpsykiatrien i Sønderborg havde indstillet social- og sundhedsassistent Pia Rasmussen til at blive hædret som “Velfærdens Talent 100” – og hun kom igennem nåleøjet, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Pia Rasmussen arbejder som socialfaglig medarbejder for borgere med psykiske funktionsnedsættelser. Hun indledte sin faglige karriere i 2007 og har siden uddannet sig som social- og sundhedsassistent. Under sin uddannelse fik Pia Rasmussen kendskab til psykiatriområdet og efter endt uddannelse blev hun ansat ved “Støttecenter Vangen”, hvor hun siden har fulgt udviklingen i socialpsykiatrien.

Artiklen fortsætter under annoncen

I indstillingen af Pia Rasmussen står der, at Pia Rasmussen er altid interesseret i at opsøge ny viden og deltage i relevante kurser og efteruddannelse. Hun er praktikvejleder for elever, underviser flere af eleverne i relevant viden inden for psykiatri og er meget ansvarlig i sin oplæring af nye kolleger. Hun fungerer som AMR og orienterer sig også om, hvad der sker i kommunen i forhold til sit arbejde og ansættelsessted. Pia har altid borgerne i fokus og går i det hele taget foran som et godt eksempel. Hun arbejder målrettet, struktureret og er meget reflekterende i forhold til sit arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har fulgt Pia Rasmussens udvikling fagligt og som menneske igennem årene, og hun er en fantastisk rollemodel og en fremragende ambassadør i forhold til rekruttering af kommende sosu-assistenter. På den baggrund er vi stolte af, at hun blandt de mange nominerede blev valgt af et dommerpanel med repræsentanter fra PenSam og FOA Ungdom som én af Danmarks 100 velfærdstalenter 2019”, siger psykiatri- og handicapchef Helle Schultz.

Pia Rasmussen blev fejret på Christiansborg.

Det var en stor oplevelse at blive hædret dér og nævnt af Minister for offentlig innovation, Sophie Løhde.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...