Vend mobning ryggen – gå baglæns sammen med Nicolai Aagaard

Nicolai Aagaard. Pressefoto
Nicolai Aagaard. Pressefoto
15. maj 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

På fredag kl. 16.00 kommer Nicolai Aagaard til Sønderborg på sin tur baglæns rundt i Danmark.

Det er i år femte gang, han går Danmark rundt, og tredje gang at han går baglæns. På turen sætter Nicolai Aagaard, der lider af Tourettes-syndrom og ADHD, og selv er blevet mobbet hele sit liv, fokus på mobning, som han vil bekæmpe på sin måde, ved at gå turen Danmark rundt baglæns, og på denne måde vender han ryggen til mobning.

”I Borgen Shopping har vi valgt at støtte Nicolai Aagaard på hans tur, og vi inviterer alle, der måtte have lyst til at gå en lille tur baglæns sammen med Nicolai Aagaard, til at møde op på fredag kl. 16.00 ved Apotekerhaven, hvor man kan spørge ind til hans projekt og gå en lille tur baglæns igennem Perlegade, for at vise sympati med hans projekt”, fortæller centermanager Flemming Enghave i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...