Venstre: Borgmester og udvalgsformænd skal løfte deres ansvar og sikre kerneopgaverne

28. juni 2017 Politik

“Man siger, at et samfund skal måles på, hvordan de svageste borgere bliver behandlet. Med det udgangspunkt så dumper Sønderborg Kommune stort, når der ifølge TV Syds opgørelse er fejl i 42 procent af alle klagesagerne på hele socialområdet og hele 67 procent fejl i klagesagerne på børnehandicapområdet”.

Sådan siger Venstres borgmesterkandidat Peter Hansen, der ikke er tilfreds med den negative førsteplads som Sønderborg kommune indtager i hele Sydjylland.

SøånderborgNYT skrev om de mange fejl, der giver Sønderborg bundplacering, forleden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Hansen.

Peter Hansen og Venstre vil derfor nu bede om, at der bliver lavet en undersøgelse af, hvorfor der sker så mange fejl og han beder om en plan for, hvordan hjælpen til kommunens svageste kan blive tilfredsstillende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Hansen påpeger samtidig, at man allerede nu må indstille sig på, at området får brug for en ressourceindsprøjtning ved efterårets budgetforhandlinger.

“Vi taler om retssikkerheden for de allersvageste borgere i vores samfund, det kan vi ikke være bekendt og det skal gøres bedre. Desværre svigter kommunens politisk ledelse, mens de grundlæggende velfærdsopgaver ikke fungerer godt nok. Jeg savner, at borgmesteren og udvalgsformænd brugere mere tid på kerneopgaverne og løfter deres ansvar”, siger Peter Hansen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...