Venstre: Byrådet skal stoppe kommunalisering af REVA

24. februar 2014 Politik

Venstres byrådsgruppe beder om at få et punkt optaget på byrådets dagsorden d.5. marts.

Punktet er: Stop for kommunalisering af REVA.

I budgetforliget for 2014 er der indlagt en besparelse på REVA på 2 millioner kroner.

Peter Hansen og Venstre vil lade REVA have den for, som REVA har i dag.

Peter Hansen og Venstre vil lade REVA have den for, som REVA har i dag.

Artiklen fortsætter under annoncen

På mødet i arbejdsmarkedsudvalget i januar 2014 havde forvaltningen fremlagt tre forskellige modeller. Et flertal i udvalget pålagde forvaltningen kun at arbejde videre med en kommunalisering af REVA.

Forslaget der er fremlagt på februar mødet indikerer klart, at der tidligst vil kunne laves en aftale fra 1 januar 2015 samt, at det vil være forbundet med store omkostninger til lokaler at kommunalisere REVA. Der er intet nævnt om den fremtidige drift samt hvordan man vil opnå en årlig besparelse på 2 mio. kroner. Det kan derfor allerede nu konstateres, at der IKKE vil kunne opnås en besparelse i 2014 som forudsat i budgettet.

Artiklen fortsætter under annoncen

REVA er en velfungerende organisation, som igennem årtier har hjulpet folk i arbejdsprøvning samt sikret arbejde til mennesker, der ikke kan fungere i det normale arbejdsmarked.

Venstres forslag:

Venstre foreslår, Byrådet beslutter at stoppe tiltagene om kommunalisering af REVA og i stedet søge forhandling med ledelsen om, hvordan man kan opnå sparemål for 1 mio. kroner årligt fremadrettet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
11. maj 2021 Kultur, Nordborg

Den Digitale Stafet nåede frem til Genforeningsstenen i Nordborg

11. maj 2021 Kultur

Tirsdag eftermiddag nåede Den Digitale Stafet frem til Nordborg og ved Genforeningsstenen i Søparken ved Nordborg Sø blev den givet til Stephan Kleinschmidt, der er formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Rurisme. “Med Den Digitale Stafet skabes der en fælles oplevelse med mange deltagere – hvor for sig. Og her – 101 år […]

Læs mere...