Venstre: Den skræmmende borgmester

23. juni 2015 Erhverv

Lars Romsøe Grandt, formand for Venstre på Nordals, skriver:

Når jeg læser borgmester Erik Lauritzens kommentar om grænsekontrol, bliver jeg lidt ærgerlig. Han får det til at lyde, som om der kommer faste bomme hele vejen langs grænsen. Han burde sætte sig ind i tingene, før han udtaler sig.by

Artiklen fortsætter under annoncen

Det drejer sig formentlig om, at genindføre den tidligere aftale fra 2011, hvor der kommer ekstra toldere. Jeg troede faktisk skræmmekampagnerne stoppede ved valget, men det er åbenbart ikke tilfældet.

Til gengæld er vi nødt til, som borgmesteren også udtaler, at passe på de kræsne tyske turister ikke finder andre steder at lægge deres penge.

Her burde man nok starte med at kigge i egne rækker og se, hvad kunne være anderledes i vores egen kommune.

Til at starte med kunne et turistkontor i Gråsten og et på Nordals være en kæmpe fordel for de turister der er her.Nordborg Slot 1

Artiklen fortsætter under annoncen

Man kunne fortsætte den årelange tradition med at sætte blomster i blomsterkummerne, uden der skal søges ved kommunen eller skrives læserbreve.

Man kunne sørge for den naturskønne sti rundt om Nordborg sø blev vedligeholdt, så turisterne ikke bliver brændt af brændenælder.

Rabatterne kunne blive slået, når det ikke længere var muligt at se kantpælene.

Jow, der er nok at tage fat på i egen kommune.gråsten3

Artiklen fortsætter under annoncen

Og skulle det vise sig, at tyskerne føler de ikke er velkomne, kan det kun skyldes de skræmmekampagner imod DF, nogle folk kører i øjeblikket både er usande og direkte frastødende.

Jeg stemte ikke selv DF, men har respekt for den tredjedel af kommunen, der gjorde, det burde Erik Lauritzen også have.

Læs borgmesterens udtalelser til Børsen HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...