Venstre er i valgforbund med to partier

27. juni 2013 Politik

Liberal Alliance, Dansk Folkeparti og Venstre har besluttet at indgå et teknisk valgforbund til det kommende kommunevalg.

– Vi har i DF haft et godt og tillidsfuldt samarbejde med Venstre, så det er naturligt for os at indgå i valgforbund, udtaler Stefan Lydal, formand for DF i Sønderborg.

– Liberal Alliance er nye på den kommunale scene og vi ønsker at styrke et borgerligt Sønderborg. Vi er tilfredse med at kunne indgå i denne aftale, der skal sikre et borgerligt flertal efter valget, siger Henrik Juul Nielsen, formand for LA i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Partierne har aftalt at man på valgaftenen vil sætte sig sammen og vurdere på resultatet og hvilke konsekvenser man vil drage.

Venstres borgmesterkandidat Peter Hansen siger:

– Jeg er rigtig glad for denne aftale. Det er vigtigt at vi kan vise sammenhold i den borgerlige lejr. Jeg havde selvfølgelig gerne set de Konservative som en del af dette valgforbund og håber de kan se fornuften i, at der ikke tabes borgerlige stemmer. Stemmer, der kan blive afgørende for, om vi skal have en rød eller blå “regering” i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Kom i Humlehøj-hallerne og se Sønderborg Futsal spille mod Aalborg

1. oktober 2022 Sport

Søndag eftermiddag klokken 16:30 møder Sønderborg Futsal Aalborg og det sker i Humlehøj-hallerne. “Jeg håber, at der kommer rigtigt mange og ser kampen. Det er nemlig vigtigt, vi også  får god opbakning i starten af sæsonen”, siger målmand Dennis Skipper. Sønderborg Futsals spillere satser benhårdt på igen at komme til at spille om medaljer. “Hvis […]

Læs mere...