Venstre er i valgforbund med to partier

27. juni 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Liberal Alliance, Dansk Folkeparti og Venstre har besluttet at indgå et teknisk valgforbund til det kommende kommunevalg.

– Vi har i DF haft et godt og tillidsfuldt samarbejde med Venstre, så det er naturligt for os at indgå i valgforbund, udtaler Stefan Lydal, formand for DF i Sønderborg.

– Liberal Alliance er nye på den kommunale scene og vi ønsker at styrke et borgerligt Sønderborg. Vi er tilfredse med at kunne indgå i denne aftale, der skal sikre et borgerligt flertal efter valget, siger Henrik Juul Nielsen, formand for LA i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Partierne har aftalt at man på valgaftenen vil sætte sig sammen og vurdere på resultatet og hvilke konsekvenser man vil drage.

Venstres borgmesterkandidat Peter Hansen siger:

– Jeg er rigtig glad for denne aftale. Det er vigtigt at vi kan vise sammenhold i den borgerlige lejr. Jeg havde selvfølgelig gerne set de Konservative som en del af dette valgforbund og håber de kan se fornuften i, at der ikke tabes borgerlige stemmer. Stemmer, der kan blive afgørende for, om vi skal have en rød eller blå “regering” i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...