Venstre er i valgforbund med to partier

27. juni 2013 Politik

Liberal Alliance, Dansk Folkeparti og Venstre har besluttet at indgå et teknisk valgforbund til det kommende kommunevalg.

– Vi har i DF haft et godt og tillidsfuldt samarbejde med Venstre, så det er naturligt for os at indgå i valgforbund, udtaler Stefan Lydal, formand for DF i Sønderborg.

– Liberal Alliance er nye på den kommunale scene og vi ønsker at styrke et borgerligt Sønderborg. Vi er tilfredse med at kunne indgå i denne aftale, der skal sikre et borgerligt flertal efter valget, siger Henrik Juul Nielsen, formand for LA i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Partierne har aftalt at man på valgaftenen vil sætte sig sammen og vurdere på resultatet og hvilke konsekvenser man vil drage.

Venstres borgmesterkandidat Peter Hansen siger:

– Jeg er rigtig glad for denne aftale. Det er vigtigt at vi kan vise sammenhold i den borgerlige lejr. Jeg havde selvfølgelig gerne set de Konservative som en del af dette valgforbund og håber de kan se fornuften i, at der ikke tabes borgerlige stemmer. Stemmer, der kan blive afgørende for, om vi skal have en rød eller blå “regering” i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...