Venstre er lokale mestre i brø’torte

21. oktober 2017 KV2017 Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag eftermiddag afgjorde Karin Jensen fra Alsingergildet, Brian Kauslund fra Sønderborg Handel og Maibritt, der er valgt fra Facebook, at det er Venstres Peter Hansen, der sammen med partikammeraten Daniel Staugaard, der er politiske mestre i brø’torte.

Udseende, smag og konsistens var de tre ting, der blev bedømt.

Spidskandidater fra de forskellige byrådspartier og Liberal Alliance havde fra klokken 11 til 13.30 i Det Sønderjyske Køkken til at lave hver to brø’torter, hvor den ene skulle bedømmes af de tre dommere og den anden skulle sælges til fordel for En God Jul for Alle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle hold gjorde sig stor umage og der blev arbejdet konentreret fra kampstart og frem til, at kagerne stod foran dommerne.

Det er Sønderborg Handel og Øvre Perlegade, der var kommet ideen med at lade spidskandidaterne optæde uden ord – og det er Det Sønderjyske Køkken, der gav ingredienserne til holdenes kager.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

24. juli 2024 Kultur, Sønderborg

Historisk ringridning med tilskuerne tæt på ryttere og heste

24. juli 2024 Kultur

Tirsdag eftermiddag var ryttere fra familien Nicolaisen og familien Petersen var klar ved galgerne til den historiske ringridning ved Sønderborg Slot – og Ringriderfestens Heroldere både blæste i deres horn og slog på tromme. Rytterne og herolderne var klædt i flotte dragte fra en svunden tid, så ingen var i tvivl om, at det var […]

Læs mere...