Venstre er tilfredse med at bus-spareforslagene behandles på ekstra møde

7. december 2022 Politik

Der er ikke taget endelig beslutning, men i forhold til det forslag der lå på bordet på tirsdagens møde i Teknik-, By- og Boligudvalget, så prioriterer vi i Venstre at beholde busserne til friskolerne i Oksbøl og på Kegnæs samt sommerbussen på Nordals og natbussen fra Sønderborg – til gengæld er vi parat til at spare lidt mere på bybusserne i Sønderborg end der var lagt op til, siger Venstres udvalgsmedlem, Tage Petersen, til SønderborgNYT.

I stedet for at tage beslutninger om, hvor i busdriften, der skal skæres, så blev sagen sendt tilbage til forvaltningen, som skal åbne mulighed for, at politikerne ’redigerer’ i de enkelte spareforslag på et ekstra møde.

Artiklen fortsætter under annoncen

For Venstre er det, ifølge Tage Petersen, ikke kun et spørgsmål om at se på et regneark med de forskellige busruter og antallet af passager, men det drejer sig også om landdistriktspolitik, ligestilling af folkeskoler og friskoler og om turismepolitik i forhold til Nordals og det kommende ferieresort.

”Vi har også noteret os, at der er kommet 200 underskrifter fra Fynshav i forhold til et forslag om reduktioner i busdriften til og fra byen, men forslaget var ikke med i forvaltningens endelige indstilling, og i Venstre har vi heller ingen planer om at bringe det på banen”, siger Venstremanden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...