Venstre: Flyt mest muligt af kommunens administration ind i kasernen

24. januar 2017 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

I Venstre hælder vi meget til, at vi samler så meget af kommunens administration på kasernen som overhovedet muligt, skriver borgmesterkandidat Peter Hansen på Facebook.

Kommunen har i dag en række dyre lejemål ”ude i byen” som sammen med andre forvaltninger kan flyttes derned. Der er blevet lavet en rapport, der helt klart viser, der er store økonomiske og ressourcerationaler ved en sådan løsning. Det vil vi støtte op om i de kommende måneder og arbejde aktivt for, så der er lys i vinduerne, når asylcentret stopper til efteråret.

Artiklen fortsætter under annoncen

For tid tilbage bad Sønderborg Kommune borgerne om at komme med forslag til, hvad kasernen kan bruges til.

Der kom rigtig mange gode ideer og intentioner, men desværre ikke noget, der kan ”holde vand” og som alle betyder øgede udgifter for kommunen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...