Venstre: Godt for kommune-økonomien når der effektiviseres

1. juni 2018 Politik

Venstres Peter Hansen er selvfølig opmærksom på, at såfremt der ikke gøres noget, så vil kommunens pengekasse gå i nul i 2020.

Men han er ikke så bekymret, som han mener, flertalsgruppen er.

“Når der skal lægges budgetter, så er der altid et meget konservativt udspil fra flertalsgruppen. De tør ikke tro på, der kommer tilskud fra regeringen”, siger Peter Hansen til SønderborgNYT.

Han er ret sikker på, at regeringen ikke bare lader kommunerne sejle.

“Vi har altid sagt, vi ikke forstår, hvorfor socialdemokraterne altid taler tallene ned”, siger Peter Hansen og tilføjer, at det kan være et forsvar for den skattestigning, der blev besluttet sidst i Aase Nyegaards borgmesterperiode.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ser frem til budgetforhandlingerne

“Inden længe skal vi i gang med budgetforhandlingerne og i Venstre vil vi selvfølgelig fremme det, som vi synes er vigtigt”, siger Venstre-politikeren.

Partiet har noteret sig, der sker effektiviseringer.

“Det glæder os og vi har jo altid ment, der skal arbejdes for at få mest muligt for pengene”, siger Peter Hansen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...