Venstre: Hele 24 mand skal rundt på gaderne

6. november 2013 Uncategorized

Borgmesterkandidat Peter Hansen, Venstre:

Valget den 19. november nærmer sig med hastige skridt, og valgkampen er ved at spidse til. Venstre stiller til dette valg med et stærkt kandidathold på 24 personer. Det er et hold, som jeg er stolt over at stå i spidsen af. Kandidaterne kommer fra alle områder af kommunen. De har forskellige baggrunde og forskellige politiske mærkesager, men er alle liberale og kæmper i disse uger hårdt for at gøre Sønderborg Kommune til et endnu bedre sted at bo og leve.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Hansen går i gaderne for at snakke med vælgere.

Peter Hansen og hans hold går i gaderne for at snakke med vælgere.

Du vil møde mig og resten af kandidatholdet på gågaderne, foran supermarkeder, til debatmødet og helt fjerde steder fra nu og frem til valgdagen. Kom meget gerne hen og få en snak med os – det vil jeg og resten af holdet rigtig gerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg håber, at så mange som muligt vil tage sig tid til at kigge nærmere på Venstres kandidatliste og komme hen til en snak inden krydser bliver sat den 19. november.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Sundeved, Erhverv

Nature Energy klar med ny miljørapport for biogasanlægget i Kværs

21. juni 2021 Sundeved

Nature Energy, der ønsker at etablere Sønderborgs andet biogasanlæg i Kværs, har nu opdateret miljørapporten for projektet. Det sker efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet den 15. april i år ophævede miljøgodkendelsen og VVM-tilladelsen for biogasanlægget, da de fandt, at udledning af overfladevandet fra anlægsområdet til Kværsløkkebæk ikke var utilstrækkeligt belyst. Efter afgørelsen udstedte Sønderborg Kommune […]

Læs mere...