Venstre: Hele 24 mand skal rundt på gaderne

6. november 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Borgmesterkandidat Peter Hansen, Venstre:

Valget den 19. november nærmer sig med hastige skridt, og valgkampen er ved at spidse til. Venstre stiller til dette valg med et stærkt kandidathold på 24 personer. Det er et hold, som jeg er stolt over at stå i spidsen af. Kandidaterne kommer fra alle områder af kommunen. De har forskellige baggrunde og forskellige politiske mærkesager, men er alle liberale og kæmper i disse uger hårdt for at gøre Sønderborg Kommune til et endnu bedre sted at bo og leve.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Hansen går i gaderne for at snakke med vælgere.

Peter Hansen og hans hold går i gaderne for at snakke med vælgere.

Du vil møde mig og resten af kandidatholdet på gågaderne, foran supermarkeder, til debatmødet og helt fjerde steder fra nu og frem til valgdagen. Kom meget gerne hen og få en snak med os – det vil jeg og resten af holdet rigtig gerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg håber, at så mange som muligt vil tage sig tid til at kigge nærmere på Venstres kandidatliste og komme hen til en snak inden krydser bliver sat den 19. november.

 

2. marts 2024 Kultur, Sønderborg

MGK-eleverne fik vist hvad de kan

2. marts 2024 Kultur

I dag, lørdag, klokken 15 begyndte musikken at spille i Musikskolens foyer og i salen, hvor en længere række MGK-elever viser, hvad de indtil videre har lært. I eftermiddagstimerne var det især de elever, som prøver at lære den klassiske musik at kende, der optrådte i salen efter der var varmet op med nogle sange […]

Læs mere...