Venstre: Hvor ligger Konservatives loyalitet?

25. november 2013 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Nyvalgt byrådsmedlem Petter Astrup, Venstre, skriver:

Først! Jeg er meget glad og taknemmelig for en plads i det nye byråd, tak for hver og én af de 365 personlige stemmer. Samtidig er jeg ked af, at jeg skal sidde i et byråd uden nævneværdig indflydelse.

Nyvalgt byrådsmedlem Petter Astrup.

Nyvalgt byrådsmedlem Petter Astrup.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er sket fordi Det Konservative Folkeparti har valgt at tilsidesætte et borgerligt flertal og er gået sammen med Socialdemokratiet, Enhedslisten og Fælleslisten. Vi skal huske, at Slesvigsk Parti var i forhandlinger med Venstre, men så ikke andre muligheder end at hoppe over til ”det store røde flertal med en lille grøn prik” da de gik efter meste indflydelse. Det kan men ikke fornægte Slesvigsk Parti i. Dog er det hamrende ærgerligt, at de Konservative lige fra starten havde besluttet, at de ikke ville tale med Venstre, hvor alle døre har været åbne fra starten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den Konservative Ole Wandahl Stenshøj siger, at han gik til valg på at få størst mulig indflydelse – han kalder et Erhvervsudvalg størst mulig indflydelse…

Så nævner han, at han har fået dækningsafgiften fjernet – den har Venstre villet fjerne lige siden den blev vedtaget! Så får han skattestop de næste 4 år – Bare rolig hr. Stenshøj, det sker helt sikkert ikke – Du husker jo nok, at vi (Venstre og Konservative!) gik til valg på at få skattestigningen rullet tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvor er loyaliteten henne når Ole Wandahl Stenshøj hellere vil være loyal over for et rødt flertal end deres vælgere?

Man kan vel ikke fortænke sig i at Venstre nu går ud og prøver at få Ole Wandahl Stenshøj, til at komme til fornuft? Jeg vil være en umådelig dårlig politiker, hvis ikke jeg syntes, at vi i Venstre skal forsøge. Vi sidder ikke tilbagelænet uden at fortage os noget, vi bruger tiden på at prøve om vi kan skabe borgerligt flertal. Det skylder vi vores vælgere!

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...