Venstre: Hvor ligger Konservatives loyalitet?

25. november 2013 Debat

Nyvalgt byrådsmedlem Petter Astrup, Venstre, skriver:

Først! Jeg er meget glad og taknemmelig for en plads i det nye byråd, tak for hver og én af de 365 personlige stemmer. Samtidig er jeg ked af, at jeg skal sidde i et byråd uden nævneværdig indflydelse.

Nyvalgt byrådsmedlem Petter Astrup.

Nyvalgt byrådsmedlem Petter Astrup.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er sket fordi Det Konservative Folkeparti har valgt at tilsidesætte et borgerligt flertal og er gået sammen med Socialdemokratiet, Enhedslisten og Fælleslisten. Vi skal huske, at Slesvigsk Parti var i forhandlinger med Venstre, men så ikke andre muligheder end at hoppe over til ”det store røde flertal med en lille grøn prik” da de gik efter meste indflydelse. Det kan men ikke fornægte Slesvigsk Parti i. Dog er det hamrende ærgerligt, at de Konservative lige fra starten havde besluttet, at de ikke ville tale med Venstre, hvor alle døre har været åbne fra starten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den Konservative Ole Wandahl Stenshøj siger, at han gik til valg på at få størst mulig indflydelse – han kalder et Erhvervsudvalg størst mulig indflydelse…

Så nævner han, at han har fået dækningsafgiften fjernet – den har Venstre villet fjerne lige siden den blev vedtaget! Så får han skattestop de næste 4 år – Bare rolig hr. Stenshøj, det sker helt sikkert ikke – Du husker jo nok, at vi (Venstre og Konservative!) gik til valg på at få skattestigningen rullet tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvor er loyaliteten henne når Ole Wandahl Stenshøj hellere vil være loyal over for et rødt flertal end deres vælgere?

Man kan vel ikke fortænke sig i at Venstre nu går ud og prøver at få Ole Wandahl Stenshøj, til at komme til fornuft? Jeg vil være en umådelig dårlig politiker, hvis ikke jeg syntes, at vi i Venstre skal forsøge. Vi sidder ikke tilbagelænet uden at fortage os noget, vi bruger tiden på at prøve om vi kan skabe borgerligt flertal. Det skylder vi vores vælgere!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...