Venstre-kandidat skadet i valgkampen

24. oktober 2021 KV21
Mads Hagen. Privat foto
Mads Hagen. Privat foto

Lørdag var byrådskandidater og andre medlemmer af de politiske partier og lister ude og hænge valgplakater op. Sådan var det også for Venstre-manden Mads Hagen.

“Ud for det Blå Gymnasium faldt jeg, da jeg kravlede ned fra stigen. Jeg troede, jeg var nede, da jeg manglede det sidste trin og det gjorde, at jeg faldt”, siger den uheldige kandidat til SønderborgNYT.

Mads Hagen brækkede sit håndled og han mener, at det vil give ham nogle gode erfaringer.

“En af mine mærkesager er handicapområdet og nu lærer jeg, hvordan det er pludselig ikke at kunne bruge venstre hånd. Det gør jo mange ting mere besværlige, selvom det er småting i forhold til, hvad handicappede kæmper med”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mads Hagen ser ikke sit uheld som et varsel om, at han måske skal holde sig fra politisk arbejde.

“Jeg fortsætter min valgkamp og håber på at få stemmer nok til, at jeg kommer i byrådet”.

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder på SønderborgNYT TV her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...