Venstre: Kommune skal handle lokalt

30. oktober 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Erling Lundsgaard, Venstre, skriver:

Sønderborg kommune skal i fremtiden i højere grad benytte lokale udbydere, når man skal have lavet opgaver. Vi skal sikre, at den hurtige og lokale service vægtes højere og prisen mindre i forbindelse med indhentning af tilbud, indkøb og udlicitering.

Erling Lundsgaard opfordrer kommunen til at handle lokalt.

Erling Lundsgaard opfordrer kommunen til at handle lokalt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skal være større muligheder for at indkøbe lokalt med fokus på den samlede kommunale økonomiske rentabilitet i opgaven.

En opgave foretaget hos en lokal håndværker, advokat, eller butik betyder arbejdspladser i kommunen til personer, som også betaler skat i kommunen.

Jeg mener, at vi skal se kritisk på de nuværende indkøbsordninger.

Lad os se positivt på at hjælpe hinanden med at styrke kommunen og skabe flere arbejdspladser på de områder, som vi selv har indflydelse på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg mener, at vi skal arbejde for at styrke den kommunale erhvervsservice, og i den forbindelse forsøge med eventuelle omrokeringer blandt kommunens afdelinger for at komme fysisk tættere på erhvervslivet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...