Venstrekrise: Peter Hansen peger på Jakob Ellemann

30. august 2019 Politik

Der er megen debat i partiet Venstre i disse dage, hvor emnet er den fremtidige ledelse og fredag og lørdag holder Venstres forretningsudvalg og hovedbestyrelse møde i Børkop nær Vejle.

Byrådsmedlem Peter Hansen fra Venstre i Sønderborg har truffet sit valg:

“Vi skal have en ny ledelse der peger 10 til 15 år frem. Og det er ikke Løkke. Mit bud er et formandsskab bestående af Jakob Ellemann som formand og Stephanie Lose som næstformand. Med et sådant formandsskab, vil Venstre få et godt og dynamisk hold, der kan vinde valg fremover. Vi må aldrig komme dertil, hvor vi sætter egne interesser over partiet”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Peter Hansen på Facebook, hvor han også skriver, at han har kæmpet for Lars Løkke Rasmussen ved de sidste valg og har forsvaret tøj sag ved kommunevalg og GGGI-sager ved EU-valgkamp, hvor Peter Hansen hellere ville diskutere politik.

“Jeg har gjort det, fordi jeg mente han var den rigtige og bedste for Venstre. Min egen lomme analyse i dag er, at hvis vi skal have et generationsskifte, skal det være nu. Vi har aldrig haft en statsminister, der har vundet nøglerne tilbage en tredje gang. Vi skal have et troværdigt bud til de andre blå partier. Der er meget der skal klinkes”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan skriver Peter Hansen på Facebook om det formandsopgør i Venstre, der foreløbig kulminerer i denne weekend, hvor hovedbestyrelsen samles.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk