Venstre Nord-Als: Åbent brev til borgmesteren

4. september 2014 Frivillige

Lars Romsøe Grandt, Venstre Nord-Als, skriver:sol

Efter købet af Kær Vestermark, ser jeg rigtigt mange muligheder i området. En af mulighederne er en eller to shelter-byer, hvor der indgår nogle af de blivende installationer, som bliver oprettet i området i forbindelse med Spejderlejren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netop shelter-byer vil tiltrække en bredere kreds af vandrere og naturelskere, så endnu flere får glæde af det skønne område, som vi allesammen har købt.

Når shelterne kommer til at ligge så bynært, som de gør, så bliver de også et oplagt mål til dagsture, hvor vandrere kan få et hvil, hvor naturfortællere kan samles med tilhørerskarerne – og så kan skoler, dagplejere og børnehaver også bruge dem som udflugtsmål. Skoleklasser kan måske fristes til at overnatte, så der bliver rigtigt meget tid til fordybelse i natur og dyreliv.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2023 Augustenborg, Erhverv

Ingen færge mellem Als og Ærø resten af ugen

2. oktober 2023 Augustenborg

Ærøfærgerne skriver på deres hjemmeside, at der ikke sejles mellem Als og Ærø resten af ugen frem til søndag. Det skyldes tekniske problemer, skriver rederiet. Lørdag kolliderede Færgen Skjoldnæs med en mole i Fynshav. Kollisionen gik ud over agterrampen på færgen, som har fået et skub, forklarede Thomas Norrild, økonomichef ved Ærøfærgerne. Skjoldnæs sejlede som […]

Læs mere...