Venstre Nord-Als: Åbent brev til borgmesteren

4. september 2014 Frivillige

Lars Romsøe Grandt, Venstre Nord-Als, skriver:sol

Efter købet af Kær Vestermark, ser jeg rigtigt mange muligheder i området. En af mulighederne er en eller to shelter-byer, hvor der indgår nogle af de blivende installationer, som bliver oprettet i området i forbindelse med Spejderlejren.

Netop shelter-byer vil tiltrække en bredere kreds af vandrere og naturelskere, så endnu flere får glæde af det skønne område, som vi allesammen har købt.

Når shelterne kommer til at ligge så bynært, som de gør, så bliver de også et oplagt mål til dagsture, hvor vandrere kan få et hvil, hvor naturfortællere kan samles med tilhørerskarerne – og så kan skoler, dagplejere og børnehaver også bruge dem som udflugtsmål. Skoleklasser kan måske fristes til at overnatte, så der bliver rigtigt meget tid til fordybelse i natur og dyreliv.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...