Venstre Nord-Als: Igen en gang politisk håndvask

3. september 2014 Politik

Lars Romsøe Grandt fra Venstre, Nord Als, skriver:

Ikke længe efter DI’s liste over erhvervsvenlige kommuner blev offentliggjort, har politikerne i Sønderborg Byråd stået i kø ved håndvasken, for at vaske hænder og fortælle, hvad de vil gøre, for at rette op på Sønderborgs placering på listen, som næstsidst. Artiklen fortsætter under annoncen

jpg”>venstre

Det er i sig selv ikke bemærkelsesværdigt, men at det var erhvervsudvalgsformand Ole Stenshøj, der har haft alle handle muligheder, som formand for udvalget, kan undre enormt, hvorfor der ikke tidligere er sket noget fra hans udvalg, er mig en gåde.

Aase Nygaard, tidligere borgmester, nuv. Viceborgmester, har åbenbart heller ikke haft indflydelse på Sønderborgs kurs imod virksomhederne.

Det eneste fornuftige træk, de to har tilfælles, er et ønske om at slippe for den virksomhedsfjendtlige dækningsafgift. Det ønske kan de gøre noget ved onsdag aften, når der er 1. Behandling af budgettet i byrådet.

Det er en oplagt mulighed, for at sætte handling bag deres ord, så de ikke længere klinger hult. Og dermed starter de den lange kamp væk fra andenpladsen på liste over erhvervsfjendtlige kommuner, for det er bestemt ikke blot det sidste træk, der skal til.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk