Venstre på Nordals undres over politikeres tænkepause

2. december 2015 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Formand for Venstre på Nordals, Lars Romsøe Grandt, skriver:

Det lyder flot, når Jan Prokopek Jensen er ude på SønderborgNYT, og skrive, at der i økonomiudvalget, er truffet en rigtig beslutning med hensyn til Th. Brorsensvej i Nordborg, og man i første omgang vil have et midlertidig stop for nedrenoveringerne og starte en dialog med boligforeningerne.

Lars Romsøe Grandt mener, at politikerne har haft masser af tid at tænke i.
Artiklen fortsætter under annoncen

Det kunne jeg forestille mig, at boligforeningerne var interesseret i. Ja, man kunne måske læse et af referaterne fra de allerede overståede møder mellem kommunen og boligforeningerne, så slap man for unødvendig spild af tid. Man kan jo undre sig, hvorfor det først er nu, hr Prokopek Jensen er interesseret i denne sag, der har været i gang længe. Ja rent faktisk så længe, at da den seneste bosætningsstrategi for Sønderborg Kommune blev lavet, har borgmesteren rost de planer, han nu efterfølgende har været med til ikke at ville garantere.

Artiklen fortsætter under annoncen

At udskyde en beslutning, er ikke en omkostningsfri tænkepause. Det virker som om udvalget har sat sig til mødebordet, og lige stukket en finger i jorden, og spurgt sig selv, hvad skal vi mene i dag. Der har været rig mulighed fra kommunen og politikerne, til at gennemtænke deres holdning, og evt. komme med de spørgsmål, hr. Prokopek Jensen nu mener, der lige pludseligt er kommet.

Læs hvad Jan Prokopek Jensen skrev HER

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...